Ved i hvad det kan skyldes at nogen typer mænd/fyre har svært ved at få fat i/kontakt til det modsatte køn! Og stort set ikke dyrket ret meget sex, og måske aldrig har haft et længere varende forhold, men kun meget korte forhold på måske op til 4 til 6 ugers varighed, alderen kan svinge lige fra 15-16 år og op til godt 55 år, stort aldersspring.

Mand
21-01-2016. Kl. 21:34
Vis:

Jeg kan selvfølgelig ikke tale for alle mænd der har dette problem, men for mig handler det typisk om hvordan mænd omgåes hinanden og kvinder i det offentlige rum. En mand skal (for mit vedkommende) være repsektfuld, sød, charmerede, gerne sjov for at jeg finder ham interessant som kærestemateriale. Ikke sagt at han skal være perfekt på nogen måde, eller ligne en super model. Men han skal være interessant at snakke med, virke interesseret i mig som person og ikke kun min krop også er det kun et plus at han kan få mig til at grine.

De mænd som ikke føler at de har stor succes med det modsatte køn, kan måske mangle nogle sociale færdigheder. Der hersker tit et spil mellem kønnene, om det er på arbejdspladsen, på diskotektet eller nede i netto, så er det vigtigt at man får lært sig de mest basale sociale færdigheder, når det kommer til at skabe interesse hos det andet køn. Det kan fx være at smile, at virke som et positiv menneske (selvom man nødvendigvis ikke er det), lære at gøre andre mennesker tilpasse i ens selskab, kunne føre en samtale, samt gerne at kunne joke lidt samtidig.

Maria, 24 år 21-01-2016. Kl. 21:51
Er du enig?
  • 20
  • 12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvis I forventer jeres kæreste skal være en fejlfri pletfri engel altid går hun ned,og finder en der elsker hende helvejs

ikke kun halvejs

Kis, 21-01-2016. Kl. 22:38
Er du enig?
  • 7
  • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive