Spørgsmål for dem med en kæreste. Jeg har aldrig helt forstået det med at finde den eneste ene at dele livet med. Jeg tænker af og til over, hvad det er, der gør, at du netop er faldet for ham/hende som du er i parforhold med? Vi er jo ikke så pokkers forskellige her i landet. Enten er man lyshåret eller mørkhåret. Man er enten høj eller lav osv osv. Er det kemien, der er så afgørende?

Chaves, 32
28-11-2016. Kl. 19:14
Vis:

I de fem tidligere forhold jeg har været I, har der ikke været nogen særlig kærlighed fra min side.

Så mødte jeg min nuværende kæreste, og jeg var ved at tage benene på nakken flere gange og bare løbe! Der var en helt klar, umiddelbar og fantastisk kemi, og det føltes skønt, men ligeså snart der opstod en konflikt, så blev jeg så bange for at blive såret, at jeg hellere ville stikke af. Han holdt heldigvis fast.

Vi har en helt særlig connection. Det er ikke bare kemi, men en dybere forståelse af hinanden. Vi har den samme mærkelige og makabre humor, og er enige om, at når der opstår en konflikt, så skal den løses. Vi respekterer hinanden og accepterer hinanden fuldt ud. Vi har ingen intention om at lave om på hinanden, men vælger begge to selv at gøre ting, vi ved den anden bliver glad for.

Jeg tror det er meget individuelt, og jeg kunne fra starten mærke, at han var helt speciel, men først over et år senere var jeg sikker på, at ham vil jeg ikke slippe igen. Og vi har fra starten været sammen stort set altid. Så det er ikke bare noget man nødvendigvis ved med det samme. Desuden kræver det enormt meget arbejde, måske fordi man gør sig mere umage. Men den tryghed man opnår er fantastisk!

Hende der, 30 år 28-11-2016. Kl. 20:07
Er du enig?
  • 16
  • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ja selvfølgelig er det kemien der er afgørende :) Det er i hvert fald ikke om han er mørkhåret eller lyshåret. Jeg synes der er store variationer af personlighed hos forskellige mennesker, og heldigvis for det. Det det afhænger af er om man har det der helt specielle sammen hvor samtalen bare kører og hvor man slapper lige så godt af når man er sammen som når man er alene. Hvor man både er bedste venner og kærester på samme tid og man bare har det sjovt sammen.

Enit , 23 år 28-11-2016. Kl. 19:35
Er du enig?
  • 13
  • 17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive