søde mænd, jeg har mødt en mega sød fyr, jeg har desværre gået for hurtigt frem! Jeg snakkede med ham om og han har selv taget fat i mig også. Han siger at han bare er bange for at blive såret, da jeg sagde til ham i starten at han ikke skulle "tro for megt" han har sagt det et par gange nu, så jeg VED det gjorde mege ondt (har han sagt også) Sagen er den nu at han virker mega vild med mig (hvilket han jo også siger) NÅR vi er sammen, men jeg hører ikke meget fra ham ellers. Han har fortalt mig han savner "Jagten". Hvad skal jeg gøre? skal jeg være barnlig og afspejle hans adfærd, skal jeg skræmme ham væk ved at tage snakken eller skal jeg spørge direkte om han trænger til en pause?

fitnisse, 24
09-01-2018. Kl. 12:22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Tænker at du kan spørge ind til hvilken type relation han ønsker, og hvad den indebærer i forhold til fællestid og alenetid. Du kan checke med ham om hvor ofte i skal være i kontakt, hvad der virker for ham? Et forhold er jo netop at forholde sig til hinanden, hvad kan du lide og ikke, grænser, rammer og hvad er det vi er fælles om? Ønsker vi mere end bare sex eller hvad er det der binder os sammen ud over forelskelse og at være tiltrukket af hinanden?

Mand, 49 år 10-01-2018. Kl. 17:39
Er du enig?
  • 2
  • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive