Så skete det. Jeg burde måske have set den komme. Jeg har i de seneste tre måneder set en fyr. Han er 34 og jeg er 22. Vi havde fra start af aftalt at det bare er sex det handler om. Men sidste gang vi var sammen, græd jeg hele vejen hjem. Er vist blevet lidt for glad for ham. Og vi er også begyndt at lave ting sammen uden for sengen, tage ud og spise, shoppe og sådan nogle almindelig kæreste ting. Vi har været en weekend i London sammen, vi forlod dårligt nok vores værelse , men det tæller vel stadig. Det er bare gået op for mig at jeg er blevet alt for glad for ham og det var ikke planen. Men tanken om ikke at skulle se ham gør så ondt. Prøver at se det fra flere sider. Jeg endnu ikke startet på uddannelse, skal til at læse psykologi. Han er for længst blevet færdig med din uddannelse og tjener gode penge ( vil folk tro at jeg er sammen med ham for pengenes skyld? Kan selv høre ordet sugardaddy... Han har heldigvis ingen børn, og jeg ved ikke om han vil have. Jeg vil gerne vente til jeg er færdig med min uddannelse. Vi har slet ikke snakket om det og jeg aner heller ikke hvad han føler. Hvad synes i? Jeg tænker meget over for folk vil tænke om aldersforskellen?

Kvinde
02-06-2015. Kl. 00:12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Ud fra det du har skrevet lyder det allerede som om i er kærester. Jeg kender ingen der laver ting sammen, udover sex, hvis de til at starte med har aftalt at det kun handler om sex. Og jeg har aldrig hørt om ''friends with benefits'' der tager en på storbyferie sammen. En ting du har glemt at skrive er hvor længe i har været sammen.. Men hvis det er over et halvt år, så skulle i måske snakke om hvor jeres forhold går hen af. Det kan ende med at være en sørgelig snak, men set objektivt, så skal det spørges om før eller siden. Er det under et halvt år, så giv det lidt tid og spørg om det senere.

Hvis jeg var dig ville jeg nok måske tage "kæreste" snakken først..

Thomas, 25 år 02-06-2015. Kl. 10:22
Er du enig?
 • 7
 • 29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Følg dit hjerte og fuck g ad andre tænker. Snak med ham om det. Måske han har det på samme måde. Held og lykke.

Thomas, 35 år 02-06-2015. Kl. 11:13
Er du enig?
 • 6
 • 30

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du burde helt klart fortælle ham hvordan du har det. Pointer at du ikke styrer dine egne følelser og derefter fortæl ham at du er blevet ret glad for ham. Enten så erhhan også glad for dig, eller så må du op på hesten igen og finde en ny, som kan lide dig for lidt mere end bare sex. Hvad angår alderen, så er det fuldstændig ligemeget. Folk er ligeglade med sådan noget.

Joachim, 20 år 02-06-2015. Kl. 10:23
Er du enig?
 • 4
 • 30

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive