Min mærkelige veninde del 2 Jeg fandt forleden ud af gennem en veninde at hende, den anden tråd og denne her handler om, har en kæreste. Og ikke nok med det, de har tilsyneladende været kærester siden februar. Det vil sige at hun gennem 5 måneder holdt skjult for mig at hun havde en kæreste. Det er fandme ikke normal opførsel. En af jer vil sikkert skrive at det var fordi hun ikke respekterede mig og var ligeglad med mig. Jeg tror så at hun i sin forskruede hjerne prøvede at skåne mig, fordi hun vidste jeg var lun på hende. Uanset hvad, er det fandme ikke en normal opførsel at holde en kæreste skjult. Sjovt nok, er det først efter jeg har blokeret hende på Facebook at der står på hendes profil at hun har en kæreste. Jeg ved så gennem nogen andre at det har hun haft siden februar. Hvad fanden er det for en opførsel? Hvorfor behandler I kvinder os mænd sådan, når I ikke respekterer os?? Jeg føler ikke at jeg kendte hende overhovedet!! Der er ingen undskyldning for det der!! Jeg er færdig med hende. Helt færdig.Jeg var der for hende da hun var indlagt på den lukkede, var selvmordstruet og fik elektro-chok. Var det ikke for mig, var hun nok død i dag. Og det her er takken. At hun lever et dobbeltliv og holder skjult for mig at hun har en kæreste. Holder det skjult for alle. For det kom åbenbart bag på de fleste. På nær en der godt vidste det og kaldte det en "nyhed".Jeg hader hende og vil aldrig se hende igen!!

Tom.S.C., 43
15-08-2017. Kl. 22:38
Vis:

Du burde købe en dagbog og skrive dine tanker ned i. I stedet for at vi skal hører på dine udbrud.

Kvinde, 24 år 16-08-2017. Kl. 11:52
Er du enig?
 • 25
 • 7
Se 5 tidligere kommentarer

Skal den historie gøre at vi får medlidenhed med dig Tom? For det gør den ikke, jeg er pænt træt af at du er så generaliserende. Og hvis du alligevel tænker vi alle sammen er kællinger, så kan vi jo lige så godt være det overfor dig. For efter alt vi har skrevet herinde, så kalder du os stadig grimme ting og generaliserer. Så du får ikke min medlidenhed, og tror også de fleste andre kvinder herinde er godt træt af at hører på dit lort.

Kvinde, 24 år 16-08-2017. Kl. 18:28

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvad med at du skriver det til hende i stedet for til os? Jeg tror næppe nogen af os ved hvordan det føles at være selvmordstruet eller har været på den lukkede. Vi aner jo ikke hvad der foregår oppe i hovedet på hende. Drop hende og move on

Kvinde, 15-08-2017. Kl. 23:44
Er du enig?
 • 18
 • 11
Se 4 tidligere kommentarer

Hun er ikke syg mere. Det er 5 år siden hun blev erklæret rask og udskrevet.

Tom.S.C., 43 år 16-08-2017. Kl. 18:01

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Men du har ikke haft noget sexuelt med hende?elektrochok lyder voldsomt...kan ikke forklare hendes opførsel,men undgå hende hun er næppe nogen sund påvirkning for dig hun har hold afstand til dig ikke ladet dig komme hende rigtigt nær,så hun har ikke haft tillid nok til dig,så nej,hun har alrig været din veninde en veninde ville ikke holde den slags skjult.......

Naika, 117 år 16-08-2017. Kl. 05:06
Er du enig?
 • 13
 • 7
Se 3 tidligere kommentarer

Naika: nej intet sexuelt.

Tom.S.C., 43 år 16-08-2017. Kl. 18:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Okay

Kvinde, 23 år 19-08-2017. Kl. 15:15
Er du enig?
 • 6
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive