Kan man blive for sød?jeg har fået afvide til jeg er ham mr. niceguy og jeg synes det virker som noget negativtdet ikke sådan med jeg overdriver når jeg skriver til jer piger med at i alt for flotte og søde og alt for dejlig men jeg hvis jeg synes i ser godt ud i byen så siger jeg det eller hvis jeg kan se at i ikke er helt på toppen sprøg jeg om det noget jeg kan hjælpe med ? er det for sukker sødt ?

jeppe, 21
26-08-2015. Kl. 23:31
Vis:

Man kan godt blive for sød. Med de ting du skriver lyder det ikke som om at du er for sød, men jeg vil i hvert fald gerne have lidt modspil. Ikke at jeg vil have en badboy, bare en der har en mening selv og tør sige den.

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 07:44
Er du enig?
 • 18
 • 4
Se 1 tidligere kommentarer

Ur manden. Man skal endelig ikke fortælle en kvinde, at hun ikke er noget særligt. Det er klart, at man er nødt til at få hende på krogen ved at være sød. Men der hvor den knækker for mig, er hvis det virker indstuderet og overfladisk, så det ikke føles autentisk. For så føles det netop som om man ikke er noget særligt, og det bare er noget lir han render og fyrer af til alle.

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 11:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Overhovedet ikke du helt perfekt sød. hverken for meget eller for lidt. For er man for sød, har jeg en ide om, at det er en facade man putter op, fordi man tror det gavner, men jeg kommer hurtigt til at tro det er falskt. Men som du beskriver det her, og hvad du siger og gør så burde der burde være flere af dig - det du gør er helt fint, og virker ægte så :-)

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 08:58
Er du enig?
 • 13
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du ska rive mig i håret og kalde mig Bente

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 14:06
Er du enig?
 • 14
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

nej ike for mig personligt .. jeg synes der er kommet en grim tildens til at mange kvinder vil ha de der lidt badboys eller nogen som kan sætte dem på plads ( tror det ofte bunder ud i at hvis de kan omvende dem så føler de sig som noget specielt eller at de spimpelthen forbinder det med mandehed) men jeg har altid været en del anderledes i mit valg af fyrer end en del af mine veninder, for jeg vil ha en sød mand, som behandler mig pænt og ordentlig så disse kvinder findes der også..

men nu kan jeg se din alder og du er "kun" 21år hvilket vil sige at du nok ofte dater piger der er jævnalderne eller yngre og jeg ser heldigvis med alderen at det fleste piger ændre sig, og ender med den søde fyr til sidst, som bliver far til deres børn .. så det er ikke dig der skal ændre sig, men ved godt der måske ikke er så meget fisse i det lige nu, men det kommer ;) så længe du ikke giver komplimenter hver 3 minut og hopper og spinger for EN altid ( det lyder det ikke til) så tror jeg at det ændre sig helt naturligt om nogle år og så bliver du den alle løber efter, men til den tid er du afsat ;)

fisk, 26 år 27-08-2015. Kl. 00:10
Er du enig?
 • 15
 • 7
Se 6 tidligere kommentarer

Lolwut. Det er kun psychoer der tæver kvinder. Tror du bruger begreberne bad boys og røvhuller om psykopater. Og det er heldigvis kun 1 % af fyrene.

Men det du ikke fanger her, er at de her mænd præsenterer noget for kvinden som drager hende mod ham. Noget der får hendes logik til at slukkes. Noget der får hendes følelser til at vågne. Det er den basale og mest primitive forskel på mænd og kvinder. Mænd vurderer ud fra facts/logik. Kvinder vurderer ud fra hvad de føler. (Det er selvfølgelig ikke universelt, men det er sådan i nok 98 % af tilfældene).

Hvis du oplever som en generalitet at kvinder drages mod deciderede psychoer, kan det skyldes at du kigger efter de forkerte kvinder - kvinder som du har en interesse i, men som ikke har en interesse i dig. Se dig rundt omkring, og du finder kvinder som aldrig vil lede efter psychoer.

B, 22 år 27-08-2015. Kl. 14:55

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nej, det lyder ikke til at være for sukkersødt. Men det kan det godt blive :)

C, 22 år 27-08-2015. Kl. 09:17
Er du enig?
 • 11
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du får ikke fisse på at være sød

Mand, 27-08-2015. Kl. 00:59
Er du enig?
 • 14
 • 9
Se 2 tidligere kommentarer

Præcis :D hahaha

Drypperten, 27-08-2015. Kl. 14:01

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg synes ikke man kan blive for sød. Jeg er træt af danske kvinder, der piver over at alle gentlemen og de romantiske fyre er væk. Wonder why? Vi gør jo grin med det..

Jeg synes ikke der er nogen bedre måde at vågne om morgenen, end når jeg vågner op, og så har min kæreste skrevet en laaaaang besked til mig, hvor han igenigen fortæller hvor sød og dejlig jeg åbenbart er. Så starter min dag i hvert fald med et kæmpe smil.

så jo, vi piger, der sætter pris på oversøde fyre eksisterer altså også!

Anna, 20 år 27-08-2015. Kl. 13:25
Er du enig?
 • 11
 • 12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg ville elske det.

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 09:29
Er du enig?
 • 6
 • 11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg ville gerne være sammen med en type som dig. Det eneste jeg ville være i tvivl om hvis jeg var pigen du er vild med, var at du siger at du gør sådan med dine venner. Ville derfor tænke at hvis du gjorde med mig, som med dine venner, at du kun var interesseret i at være ven. Ville foreslå at skære lidt mere op for de flirtende ting, så hun er sikker på hvilken måde, du det hende på. Ellers sig rent ud af posen at du godt kan lide hende som mere end venner, og at hun er mere end en bare normal veninde for dig. Jeg ved hvert fald selv, og tror også andre har set sådan, at vi gerne vil føle os specielle for fyren. Er intet negativt, og gør intet at man er sød i forvejen. Bare at man gør noget ekstra for pigen, end man ville gøre med alle andre piger eller veninder. Uanset om man er sød i forvejen eller ej :) håber det kan hjælpe.

Kvinde, 21 år 27-08-2015. Kl. 23:56
Er du enig?
 • 7
 • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil ikke tro på dig, hvis du overøsede mig med komplimenter. Men det er nok mit selvværd den er gal med her

Kvinde, 27-08-2015. Kl. 14:39
Er du enig?
 • 5
 • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ja det kan man hvis man hjælper med alt, aldrig giver modspil og siger sin mening eller holder lidt igen. Det lyder ikke som om du er for sukkersød mere som om du er varmhjertet og det er et plus.

me, 28 år 27-08-2015. Kl. 18:41
Er du enig?
 • 3
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive