Kære mænd... Jeg har brug for assistance! Jeg mødte for et år siden min venindes bedste ven til en fest. Efterfølgende viste han åbenbart interesse for mig ved at udspørge min veninde lidt, men han fulgte aldrig op på det og jeg tænkte ikke videre over det. For nogle uger siden var jeg i byen med min veninde og hendes bedste ven. Vi havde en virkelig god aften, så næste dag tog jeg initiativet til at skrive til ham på Facebook. Der var lang tid mellem hans svar - 5 timer, en halv dag, en hel dag. Til sidst svarede han ikke, så jeg droppede at forvente mere fra ham. Nu et par uger efter skriver han så til mig igen, "hvordan går det?", og jeg svarer ham jo selvfølgelig. Det kan jo faktisk være, at han har været optaget af noget andet! MEN igen intet svar. Han har læst beskeden, men intet svar! Så mit spørgsmål er, kære mænd, skal jeg stoppe med at svare ham? Hvorfor skriver han overhovedet til mig, hvis han ikke er interesseret? Giv mig nogle mande-guldkorn, så jeg kan gøre det rigtige :)

Kvinde, 25
02-03-2016. Kl. 16:13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Han er IKKE reelt interesseret. Om han er din venindes bedste ven gør ingen forskel. Det er jo DIG, det gælder om. Ikke hende.

Mand, 25 år 02-03-2016. Kl. 20:10
Er du enig?
 • 37
 • 20
Se 2 tidligere kommentarer

Du har ret... Jeg kommer nok aldrig til at forstå det, men tak!

Jeg krydser fingre for, at der dukker en anden mand op, som gider at svare mig! :)

TS, 02-03-2016. Kl. 20:50

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg cutter kontakten. Jeg er ret kynisk på det område, sletter dem fra skype, facebook eller deres nummer, hvor jeg nu lige har skrevet med vedkommende. Gider ikke spilde min tid med en som ikke vil skrive med mig.

Kristian, 22 år 02-03-2016. Kl. 17:28
Er du enig?
 • 34
 • 25
Se 4 tidligere kommentarer

Det er nemlig lige det. Jeg vil ikke leges med, men jeg har svært ved at forstå, at nogle mænd/kvinder får et kick ud af spilde andres tid. :)

TS, 02-03-2016. Kl. 21:40

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Han er ikke interesseret, men leger bare med dig. Når han skriver ind imellem er det bare for at få lidt bekræftelse.

Mand, 02-03-2016. Kl. 17:08
Er du enig?
 • 32
 • 23
Se 2 tidligere kommentarer

Du har sikkert ret. Jeg har bare aldrig været sådan :)

Nej, det med at ignorere beskeder er bare ikke noget jeg gør. Det er uhøfligt! Men her må jeg vel gøre en undtagelse ;) Jeg tror kun, at det vil skabe problemer, hvis jeg involverede min veninde, for hun ville måske se det som en "konflikt" mellem to, hun holder af.

TS, 02-03-2016. Kl. 17:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg sidder i den eksakt samme situation, skriver med en pige, der pludselig ikke svarer længere, så vender den lige om, hvad ville du selv mene var det rigtige at gøre?

Mand, 22 år 02-03-2016. Kl. 16:31
Er du enig?
 • 30
 • 21
Se 5 tidligere kommentarer

jeg sidder i præcis samme situation, jeg skriver med en fyr der ofte er 4-5 dage om at svare... Det er super irriterende, men hans undskyldning er at han har meget arbejde (revisor)...

Jeg tror du skal blive ved med at holde hende til ilden også sende en lille besked hver dag, såsom "håber du har haft en god dag, håber snart vi ses igen" - Det ville i hvert fald fange mig

Mand, 10-03-2016. Kl. 16:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Mennesker er forskellige, når det gælder sociale medier. Nogle af os kan bedst lide at leve uden for cyberspace. Jeg kan selv godt se en besked uden at have tid til at svare i det øjeblik. Så venter jeg til senere eller til dagen efter, hvor jeg har mere tid.

En alternativ mulighed er jo selvfølgelig, at han gerne vil have kontakt med dig som en ven men ikke mere.

M, 32 år 03-03-2016. Kl. 00:24
Er du enig?
 • 25
 • 17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Synes det virker underligt, at han ikke svare, når han selv har vist interesse. Hvis jeg var dig, ville jeg enten bare stoppe med at skrive til ham, eller presse mere på, ved direkte at spørge ham, hvad hans intentioner med dig er, du kan eventuelt invitere ham ud på en kop kaffe, en øl eller hvad du nu lige kan finde på.

SKB, 19 år 02-03-2016. Kl. 16:26
Er du enig?
 • 32
 • 24
Se 3 tidligere kommentarer

SKB og Sir_Hiss, jeg lader være med at skrive til ham og forsøger at huske på, at det er hans tab!

TS, 02-03-2016. Kl. 20:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil ikke spilde et minut mere på ham. Vil han ikke svare, så det hans tab - synd.

kvinde, 24 år 04-03-2016. Kl. 22:57
Er du enig?
 • 25
 • 19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er selv enormt dårlig til at svare på beskeder, fordi jeg er visuel og har derfor behov for at se personer, jeg kommunikerer med. Tænker det er det samme for ham. Synes det ville være synd at droppe ham pga det. Men ellers kan du jo spørge ham hvorfor han ikke skriver tilbage.

Mand, 02-03-2016. Kl. 18:06
Er du enig?
 • 30
 • 24
Se 4 tidligere kommentarer

Det ville jeg også have gjort, hvis han ikke havde lavet forsvindingsnumret for anden gang. Jeg vil gerne tage initiativ, så det gjorde jeg i starten, men jeg føler det som en kæmpe afvisning. Jeg har før datet mænd, der var ligeglad med mig - det er virkelig ikke sjovt at være hende, der altid er to skridt bagud. :)

TS, 02-03-2016. Kl. 18:50

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker måske er facebook og andre skrevne medier det forkerte valg i dette tilfælde, hva med at i "tilfældigvis" var samme sted og kunne falde i snak i stedet for.

A, 32 år 02-03-2016. Kl. 16:47
Er du enig?
 • 22
 • 21
Se 4 tidligere kommentarer

Spild ikke mere tid på ham. Forsøg ikke at forstå hans handlinger, for han er ikke(!) ligesom dig. Nogle gange er folk bare mærkelige, og det skal man bare ikke bruge mere tid på. I har ikke engang været sammen, afsted og videre med dig ;-)

Q, 34 år 08-03-2016. Kl. 17:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er kvinde, vef ikke hvorfor de tvinger mig til at skrive som mand!

Men, jeg så engang en fyr, hvor det også var meget kryptisk. Lang svar tid, og nå jeg endelig tog over og besøgte ham opstod der et eller andet som gjorde jeg måtte tage hjem hurtigere end planlagt. Følte mig næsten smidt ud af hans hjem...

Jeg droppede det sådan lidt, og fandt så sammen med den mand som den dag stadig er min kæreste, og da jeg fortalte jeg har fundet noget seriøst, indrømmedr han at han godt kunnr lide mig, og godt gad være sammen med mig, men han var generet plus vi bor i hver vores endr af landet og han ville ikke flytte så han troede ikke det kunne gå, så han ville ikke ligge for meget i det.

Min pointe er, måske er han en nar, og du er hans legetøj, ellers er han generet, ellers er han bange for hvad der sker hvis det går galt nu hvor han bedste veninde er din veninde.

Maja, 22 år 04-03-2016. Kl. 16:17
Er du enig?
 • 22
 • 24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Han ved ikke selv hvad han vil..

Du skal spille lidt kostbar over for ham, men må også gerne vise tydelighed - hvis du er super sød, og lidt bestemt, tror jeg han vil blive lidt fanget..

Nu har du muligheden for at score ham - du skal bare gøre dig mere interessant, end de andre piger han skriver med ☺️

Tobias, 28 år 02-03-2016. Kl. 19:16
Er du enig?
 • 20
 • 22
Se 2 tidligere kommentarer

Jeg er selv dårlig til at svare, selvom jeg kan lide en.

Men generelt dét at sms'e er ikke mig. Jeg synes tit det er uhøfligt, når man er sammen med andre, at sidde med mobil, og hvis jeg er i gang med noget andet, har derfor en tendens til at svare senere, selvom jeg har læst beskeden.

Grib knoglen, og ring. Det sparer både dumme misforståelser på skrift og man kan skabe en kemi sammen, i stedet for det der sms.

Mand, 27 år 04-03-2016. Kl. 13:39

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvis du er interesseret i ham så prøv et par gange til, hvis det fortsætter så drop ham hvis det gør dig sur at han ikke svarer. Men overvej hvor meget han betyder for dig.

Jakob, 18 år 02-03-2016. Kl. 16:30
Er du enig?
 • 21
 • 24
Se 4 tidligere kommentarer

Kvinde, 17.12: Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste kvinde, der har oplevet det. Har du nogensinde fået en forklaring på, hvorfor de gør det?

TS, 02-03-2016. Kl. 17:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nu er jeg selv en kvinde :)

Og det der lugter langt væk af at han ikke er interesseret, men at du sagtens kan bruges som "tidsfordriv" når han keder sig.

Det har ingen relevans hvem han er, om han er en fremmed eller din venindes kammerat.

Så JA, stop med at svar ham, lig ham på is og giv ham lidt af sin egen medicin. Måske han endda bliver oprigtigt interesseret så.

Og til det sidste`? Der er intet "rigtigt" når det kommer til mænd..ja eller kvinder :) Vi er alle forskellige, du ved det selv når det kommer til dit eget køn, men det samme gælder for det modsatte køn.

God vind, og jeg håber du finder kærligheden.

Kvinde, 31, 04-03-2016. Kl. 14:12
Er du enig?
 • 22
 • 26

Du skal være logget ind for at kunne skrive

han er ikke noget være ;-) hvis han havde interesse så ville have have svaret for lang tid siden. der er ikke nogle mellem vej med dreng.

Mand, 02-03-2016. Kl. 22:28
Er du enig?
 • 22
 • 26

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive