Jer der er veltrænede, er det nemt for jer at score? Jeg spørger fordi jeg netop har skaffet mig Tinder, udelukkende for at teste hvor mange matches man kan få uden at have nogen billeder eller beskrivelse af sig selv. Det er indtil videre gået rigtig godt, hvilket jeg ikke er overrasket over med tanke på hvordan appen generelt bruges, men den ene der har skrevet til mig har så en ret veltrænet krop, er generelt en ganske okay pæn fyr. Men det er måske ikke 'nok' til at score i byen længere, eller hvad mener I? Jeg er forvirret o.O Og det er bestemt ikke fordi jeg selv er af den overbevisning at er man pæn behøver man ikke yde andet for at score, og jeg ved godt at mænd generelt ikke får sex ligeså let som kvinder, men undrer mig alligevel lidt.

ElisabethD, 22
16-01-2017. Kl. 20:46

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:
Er du enig?
 • 18
 • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Så en pæn og veltrænet fyr har skrevet til dig, selvom du ingen billeder eller profiltekst har? Shit mand.. Gid det var så vel som mand også. Jeg er selv stoppet med Tinder, fordi jeg føler at 9 ud af 10 piger på den app primært ser mændene som underholdning, og det føltes ligefrem belastende at skulle træde så varsomt, for hele tiden at holde pigens opmærksomhed. Og så har jeg primært bare haft dårlige oplevelser med det som rent faktisk førte videre til mere end bare beskeder. Jeg er 1,95 og for 10 måneder siden vejede jeg 94kg med en fedtprocent på 7% så jeg så godt lean ud osv. Fik en skade som så har gjort, at jeg ikke har kunnet træne siden da. Jeg vejer nu 84kg pga tabt muskelmasse. Har ligeså nemt ved at score nu, som jeg havde den gang. Og mit overordnede indtryk er i det hele taget, at piger går mindre op i, at en fyrs krop skal være trænet, end de gjorde for nogle år siden. Dem af mine venner som score bedst er i hvert fald langt fra trænede, men de har lidt det der pretty boy look.

SKB Aalborg, 20 år 16-01-2017. Kl. 21:39
Er du enig?
 • 15
 • 8
Se 2 tidligere kommentarer

Hvad fanden er der så negativt ved det her svar? Det er da reelt og informativt.

ElisabethD, 22 år 18-01-2017. Kl. 22:07

Du skal være logget ind for at kunne skrive

nej desværre pigerne er blevet alt for kræsne idag hvordan kan man tro at man kan score en slank veltrænet fyr når man selv vejer 85 kg??

Christian-cb94450260, 26 år 17-01-2017. Kl. 21:14
Er du enig?
 • 14
 • 9
Se 5 tidligere kommentarer

'Vi'? Du er simpelthen selv en fissekarlo oder was? :P Anyway, kan fortælle dig at ingen af de fyre jeg har haft et seksuelt forhold til (ikke at det er mange) har været sådan. Og jo, gu fanden har det krævet en indsats! Det eneste sted jeg snakker om at det er let for kvinder er på tinder, sikkert også i byen, men da jeg næsten aldrig går i byen vil jeg ikke udtale mig om dette.

Jeg er ikke i tvivl om at jeg har været et sexobjekt for nogle få, men der er så heldigvis heller ingen af disse jeg har haft lyst til at 'score rigtigt', for jeg vil gerne have et menneske i stedet for et dyr hvis det endelig skal blive til noget seriøst :)

ElisabethD, 22 år 19-01-2017. Kl. 23:46

Du skal være logget ind for at kunne skrive

De flotte mænd kører det samme spil som de andre, de tager hvad der bider på.

Havregrød, 4 år 17-01-2017. Kl. 12:23
Er du enig?
 • 6
 • 8
Se 2 tidligere kommentarer

Det virker bare til du har fine erkendelser af dit køn, alligevel har jeg kun hørt dig kritisere mit.

ElisabethD, 22 år 31-01-2017. Kl. 06:14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive