Jeg skal på date med en fyr i dag. Jeg er ikke så vild med ham, som han er med mig, men jeg var en idiot der ikke kunne lide at sige nej da han spurgte om vi ikke skulle ses. Hvordan fortæller man ham bedst at vi bare skal være venner uden at gøre ham ked af det? Hvad gør jeg, hvis han prøver at kysse mig? Han er meget genert og jeg ved at han har taget tilløb til at invitere mig ud længe, så jeg har det helt vildt skidt med at havde givet ham falske forhåbninger. Han er super sød, men jeg er ikke interesseret i ham som mere end en ven. :/ Vi er begge 17 og går på samme gym.

Kvinde
26-09-2015. Kl. 10:15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Når du skriver, at du ikke er så vild med ham, så er du jo stadig det en smule? Jeg antager det ikke var det du mente.

Anyways. Tag på den date, hav det sjovt og hvis han prøver på noget, så siger du til ham - At du kan mærke på dig selv, det ikke med ham lige nu at du vil starte.

P.s "du er vildt sød"-replikken skal du holde langt væk

Mand, 26-09-2015. Kl. 10:27
Er du enig?
 • 28
 • 4

Nu hvor du har sagt ja, så synes jeg bare at du skal tage med på den date og få det bedste ud af det. Det kan være du bliver overrasket positivt :-) Jeg har selv kommet til at sige ja til en date engang fordi jeg ikke kunne lide at sige nej. Jeg kunne ikke få mig selv til at aflyse, så jeg tog med, og det var rigtig hyggeligt på trods af at han ikke lige var min type.

Kvinde, 26-09-2015. Kl. 10:34

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Uuuh det bliver en dolk i hans stakkels unge hjerte men hør, du skal selvfølgelig tænke på dig selv først. Hvis du tager på date med ham så hyg jer men sig det til ham og i god tid inden det hele er over. Du kan evt fortælle ham at du syntes han er et fantastisk menneske og du gik på denne date fordi du ikke ønsker at miste ham som ven. Det tror jeg personligt ville virke på mig. :) er der nogle der er uenige så skriv gerne jeres mening.

T-bag, 31 år 26-09-2015. Kl. 10:24
Er du enig?
 • 26
 • 4
Se 4 tidligere kommentarer

@mand 10:50 Hørt!

T-bag, 31 år 26-09-2015. Kl. 12:10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Stakkels knægt. Har selv prøvet at være vild med en pige på samme alder i gym tiden. Det var tilgengæld hende der spurgte mig om vi ikke skulle ses. Vi endte med at være hjemme hos mig og se film. Men hun havde ikke de samme følelser går jeg ud fra da der var sygt akavet stemning. Og senere hen fandt jeg så ud af det på den hårde måde, at hun lå og kneppede min ærke fjende. Hun kunne lige så godt have sparet mig ydmygelsen og så bare havde ladet mig være. Du burde fandme sende ham en sms om at, hvis han regner med det er en date hvor der skal ske noget mellem jer, så har du bare ikke de samme følelser. Og så skriv det på en pæn måde, og aflys daten. Isstedet for at give ham håb og knuse hans hjerte. Dog vil jeg give dig ret i at det er irriterende at han skriver fra morgen til aften.

jannik, 26-09-2015. Kl. 12:18
Er du enig?
 • 23
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tage på daten når du ikke har nogle romantiske følelser for ham. Du vildleder ham jo? I stedet så ring eller skriv til ham at følelserne ikke er gengældte, og du fortryder at du kom til at sige ja. Han regner jo med at der skal ske noget under eller efter daten.

D-bag, 22 år 26-09-2015. Kl. 11:11
Er du enig?
 • 7
 • 21
Se 1 tidligere kommentarer

Han er 17 nu. Så ja, gu skal han lære det før eller senere. Men det kunne lade sig gøre hvis forfatteren til denne tråd kunne tage daten som den kommer. Men allerede nu føler hun ikke noget romantisk for ham, og derfor synes jeg ikke de skal bruge tid på en date som kun vil føre til at hun afviser ham.

D-bag, 22 år 26-09-2015. Kl. 16:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du bliver nødt til at stoppe flirten inden den eskalerer til noget mere ubehageligt hvor du vil såre ham endnu mere. Hans alder, usikkerhed og umodenhed taget i betragtning, gør at du heller ikke bør tage på en vennedate. Hvis du er hans første flirt, vil han tage den alt for seriøst og kan ikke bare have det sjovt med dig. Jeg synes at du skal stoppe flirten her, og meddele ham at du fortryder daten.

Hvis han så efterfølgende spørger hvorfor, så skriv pænt at han ikke er din type som kærestepotentiale og at du ikke vil skabe forventninger hos ham som du ikke kan indfri.

Bare et forslag :-)

Hot Gentleman, 40 år 27-09-2015. Kl. 06:09
Er du enig?
 • 8
 • 23

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jesus Christ: "Jeg var dum nok til at sige ja" - Du kender ham jo knap nok, og det kan stadig vise sig, at han har hvad du har brug for.

Om ikke andet så er det kun date, Og var du nu en smule modtagelig og åben, så kunne det være at du fik en rigtig god aften alligevel. Ligenu lyder det nemlig til, at det bliver en aften, med en underlig stemning.

Husk på, at du er jo trosalt ikke forpligtet til noget alligevel. Og set fra hans perspektiv, så kan han ikke tillade sig at forvente noget, og gør han det alligevel, så lærer han det nok på et tidspunkt.

Til sidst, så er jeg ikke sikker på om det er fordi, at du er en smule smigret af det hele, for du virker afskrækket over ham?

Martin, 23 år 26-09-2015. Kl. 11:33
Er du enig?
 • 5
 • 21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Trøsteknep ham

Mand, 26-09-2015. Kl. 10:40
Er du enig?
 • 9
 • 31

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive