Jeg har været på flere dates med en pige som jeg rigtig godt kan lide men er meget i tvivl om hun egenlig er seriøst interesseret i mig. Blev inviteret hjem hos hende i weekenden for at overnatte som jeg synes var rigtig hyggeligt. Det som undrer mig er at når vi så film sad hun for sig selv uden at rykke tæt på mig og da jeg satte mig ved siden af hende og holdt om hende valgte hun stadig at sidde med krydsede arme. Følte hele weekenden at det kun var mig som havde havde lyst til at holde om hinanden eller kysse hinanden. De fleste af hendes veninder har børn og hun er den eneste som ikke har en kæreste eller et barn. Så min tanke går også lidt på om hun ses med mig fordi hun ved at hun begynder at få alderen lidt imod sig hvis hun ikke snart finder en kæreste og begynder at få nogle børn. Hun er i starten af 30'erne så et år ældre end mig. Vil gøre høre jeres mening og burde jeg spørge hende direkte om dette næste gang vi ses eller skal jeg måske gøre det via telefonen?

TSC1984, 33
28-08-2017. Kl. 23:11
Vis:

Jeg ville nok spørge om hvorfor hun ikke virker så interesseret som dig, og IKKE allerede være fordomsfuld med årsager før hun har sagt noget. Tror det vil give den bedste dialog.

Enit , 23 år 29-08-2017. Kl. 08:25
Er du enig?
 • 9
 • 1
Se 1 tidligere kommentarer

Sammen

Enit , 23 år 30-08-2017. Kl. 13:42

Du skal være logget ind for at kunne skrive

En kvinde i den alder som evt. skulle være desperat, tror jeg ikke ville bruge særlig meget tid på én hun ikke er interesseret i? Det er min umiddelbare tanke i hvert fald. Så hvis hun ikke så dig som en potentiel partner eller er interesseret i dig, skal du ikke regne med at du blev inviteret hjem og sove hos hende eller høre fra hende. Tænker at hun måske enden har haft det skidt, eller måske er ret lukket og usikker, når det kommer til det med mænd, hvilket måske også forklarer hvorfor hun stadig er single osv.

Så måske du skal prøve at vise hende at det ikke er farligt at vise følelser og snakke om dem, ved at være initiativtageren på det punkt.

Flotpåenfredag, 28 år 29-08-2017. Kl. 18:53
Er du enig?
 • 9
 • 3
Se 5 tidligere kommentarer

Hun har ikke fortalt mig det men vi stødte tilfældigvis ind i hendes veninde imens vi var sammen og der kunne jeg høre at hendes veninde godt havde hørt om mig.

TSC1984, 33 år 01-09-2017. Kl. 12:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er lidt i tvivl, vil du spørge hende, om hun kun ses med dig, fordi hun er ved at være desperat? Det er lidt sådan, jeg læser dit opslag, det er jeg sikker på, vil være dødsstødet for jer lige meget om du gør det ansigt til ansigt eller i telefonen. MEN du kan godt sige til hende at du nød at være sammen med hende i weekenden, men du følte at du ville hende mere end omvendt.

StupidMee, 33 år 29-08-2017. Kl. 08:02
Er du enig?
 • 4
 • 5
Se 2 tidligere kommentarer

Hun virkede ikke til at have det skidt da vi var sammen så tror der ligger noget andet bag. Måske kan hun have haft dårlig erfaring tidligere som hun har svært ved at ligge bag sig.

TSC1984, 33 år 01-09-2017. Kl. 12:22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive