Jeg har ses med en fyr ca. 6 gange siden slutningen af december. Vi har har haft sex de sidste 3 gange vi har været sammen. Næste gang vi ses har jeg min menstruation, og sex er dermed ikke på tale, og hertil kommer så mit spørgsmål. Skal jeg fortælle ham det inden vi ses, altså over sms, eller bare droppe beskeden når vi ses næste gang? Jeg synes det er sådan et akavet emne, når det ikke er en fyr man har ses med særlig længe. Så hvornår og hvordan skal jeg lige så det sagt? :-)

Caroline, 21
18-01-2016. Kl. 20:19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hvis en fyr virkelig vil have dig og ellers ikke har noget imod blod, ser han bort fra at du har mens

Mand, 18-01-2016. Kl. 22:05
Er du enig?
  • 10
  • 6

Det er ikke så meget om han vil eller ej. Mere at jeg ikke har lyst til det, når det er så nyt :-)

Trådstarter, 18-01-2016. Kl. 23:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du skal da ikke sige noget ;) - I hvertfald ikke en "all serious" besked. Hvis du endelig skal sige det, så sig det sjoffelt i stil af "Du må nøjes med at jeg tager mig af din pik den her weekend, for det er den tid på måneden" , men virkelig kun hvis det passer ind i samtalen. Jeg taler af erfaring, det er VIRKELIG øv at få en besked, hvor der står "forresten så kan vi ikke have sex i weekenden, for jeg har mit lort" ... Når, så du tror jeg kun ser dig for sex? Tak tak ;)

Men jeg anbefaler, lad vær med at sig noget.. It's no big deal. ;)

"Future advice", hav sex med mens. Det er frækt, min kæreste og tideligere partnere elskede det, selv om det var deres første gang de prøvede det. Mange piger siger at de er mere liderlige i den periode, så hvis du kan se bort fra at du føler dig "klam og ulækker" fordi du har mens, så er det virkelig lækkert. Jeg har givet oralt mange gange med mens også, man skal bare holde tungen væk fra indgange og kan sagtens bruge fingeren, hvis man ikke er sart for lidt blod. Jeg har 3 gange oplevet smagen af blod, men come on.. der findes ting langt mere ulækkert (Ja, jeg er ikke sart) .. Mens og sex = (Y)

Min erfarring siger mig også at mange piger stopper med at bløde når de bliver liderlige.. Det sker at der intet blod er, selv om det er dag 1-2. Andre gange er der meget, men sådan er det jo :)

A, 23 år 18-01-2016. Kl. 21:33
Er du enig?
  • 9
  • 9
Se 1 tidligere kommentarer

Tak for svar A. Det er super brugbart!! Har en ide om, at jeg i fremtiden måske ikke vil have noget i mod sex med mens. Det er bare lidt grænseoverskridende når det er med en ny fyr, haha. :-)

Trådstarter, 18-01-2016. Kl. 21:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive