Jeg har ses med den her fyr i over et halvt år. Han har tidligere været forelsket i mig, da jeg havde en kæreste. Og da jeg mistede min kæreste, blev jeg forelsket i ham. Han havde dog (desværre) ikke samme følelser for mig længere, men jeg har gjort alt for, at han ville mig og jeg har helt sikkert også været alt for desperat efter ham og alt for let at få fat i/tilgængelig! Nu har han mistet al interesse og respekt for mig som kvinde, og han har gjort mange ting, som virkelig har været over grænsen og som virkelig har vist, at han ingen værdi ser i mig. Jeg kan virkelig ikke leve med, at han har det syn på mig, som han har nu - og det er af mange grunde, men bl.a. fordi at jeg faktisk er en god pige og er alt andet end de værdier, som han nu har tillagt mig. Jeg har simpelthen et behov for at vise ham, at jeg er god - og faktisk meget bedre, end hvad han nogensinde kan få (ved det lyder selvglad, men det er faktisk tilfældet) Det skal lige siges, at han har set rigtig mange kvinder, og jeg er nok på den måde blevet "en af de mange" i hans øjne. Men jeg har bare et behov for at vise ham, at jeg netop ikke bare er ligesom alle de andre kvinder, men faktisk er lige netop det han vil have. Ikke fordi det nødvendigvis skal ende med at vi to finder sammen, men fordi jeg bare gerne vil have, at han får mig flyttet ud af den boks, som han nu har placeret mig i. Håber i forstår mig og kan give mig nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre for, at få ham til at respektere mig igen - og få ham til at se mig som en værdifuld kvinde med personlighed og hjerte, frem for det sexobjekt jeg har en fornemmelse af, at han ser mig som.

Freja22, 20
23-07-2017. Kl. 20:11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hvis jeg skal give dig et godt råd, så lad være med at spilde mere tid på ham, se at komme videre med en, der virkelig vil være sammen med dig. Det andet er spild af både din og hans tid.

Mand, 40 år 23-07-2017. Kl. 22:18
Er du enig?
 • 24
 • 6

Jeg har prøvet det samme for nylig med en pige. Hvor jeg virkelig var forelsket i hende og stadig er, men hun sagde at hun kun ville værer venner, selv om hendes kropssprog var anseelsen (eller hvad man skal sige) men i hvert fald, fordi hun havde såret mig i starten, da hun så endelig var vild med med mig, vidste jeg ikke hvordan jeg skulle håndtere det... Jeg ved hun godt kunne lide mig, og jeg kom også til at såre hendes følelser fordi jeg sagde noget dårligt om hende, som jeg fortryder til hendes vendinde, som var det dummeste jeg noglesinde kunne havde gjort. Men sådan er det. Pointen er snak med ham om det og vær så ærlig som du kan være vel, kan være han stadig er vild med dig, men har lagt dig på is, for ikke at sårer sig selv

Youngthug, 24 år 24-07-2017. Kl. 00:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

jo mere tid du bruger på at kæmpe mod ham, jo længere tid holder du fast i ham og faktisk vedholder de følelser du har for ham. Du vil sikkert nå til et punkt hvor du tænker at det er totalt åndssvagt at du har brugt så meget tid til ham og mod ham at du vil indse hvor spildt tiden egentlig var og så vil du komme videre. eller også kunne du måske bare prøve at komme videre nu :-)

ung_fyr21, 19 år 24-07-2017. Kl. 01:31
Er du enig?
 • 14
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

hvis jeg var dig ville jeg smide ham langt ud a mit liv...han er da ikke værd a samle på

Miko666, 31 år 23-07-2017. Kl. 20:40
Er du enig?
 • 16
 • 6
Se 2 tidligere kommentarer

Måske kan han ærgre sig i bagklogskabens klare lys,men stop med,at gøre ham,så vigtig flyt dit fokus andetsteds han har ikke fortjent din opmærksomhed......

Naika, 117 år 25-07-2017. Kl. 03:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Smid ham ud, kom videre og vær glad. At være glad uden ham må være den bedste hævn

Tr, 33 år 25-07-2017. Kl. 09:47
Er du enig?
 • 9
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Når jeg prøver at sætte mig ind i hans sted med den begrænsede info du kommer med, kan jeg virkelig ikke se hvad du kan gøre for at rette op på hans indtryk af dig. Alle direkte og indirekte forsøg på at få dit såkaldte "behov" opfyldt vil virke desperat. Han har set "your worst", og at flytte dig ud fra den kasse er kun noget han kan gøre selv. Måske sker det over tid, måske sker det slet ikke. Men det er ikke en proces du kan fremskynde, efter min mening.

D-bag, 24 år 25-07-2017. Kl. 23:47
Er du enig?
 • 8
 • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Sorry to break it to you. Men man kan ikke få alt hvad man vil bare fordi man er en pige, og mener man er bedre end alle andre piger.

Han har haft følelser for dig, hvilket tydeligvis ikke var gengældt. Så kan da forstille mig at efter en tur har han kæmpet med at komme videre efter dig, og når du så nu kommer med din "Nu har min kæreste slået op, så nu vil jeg dig godt og du er jo allerede forelsket i mig", så kan jeg da godt forstå at han ikke føler sig ret speciel for dig. Han er jo tydeligvis bare en backupplan :/

Mit råd ville helt klart være at lade ham være, inden du gør det værre. Og hvis du stadig vil have kontakt med ham, og ændre hans syn på dig, så opfør dig som du vil have han skal se dig xD Når du først har lavet det nummer, så ændre du ikke hans syn på dig "bare fordi du siger han skal", det tager tid at opbygge, og du er nødt til at være dig selv og bevise du ikke er sådan.

drake, 28 år 31-07-2017. Kl. 17:00
Er du enig?
 • 6
 • 7

Og hvis du på noget som helt tidspunkt har sagt det til ham som du skrev her: "Jeg har simpelthen et behov for at vise ham, at jeg er god - og faktisk meget bedre, end hvad han nogensinde kan få"

Så kan du vist godt bare vende snuden langt væk fra ham, og begynde at gå. Med sådan en kommentar har du nok låst dig selv permanent ude!

drake, 28 år 31-07-2017. Kl. 17:02

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive