Jeg har kendt en ung herre siden 2013 og ses nok en elle to gange om måneden kun, da vi bor meget langt fra hinanden. Den unge herre har i sommers fået nyt job.Han spurgte et tidspunkt i sommers om jeg ikke lige ville komme ud og sige farvel på hans gammel job, så det gjorde jeg i sommers også kun fordi jeg er god af mig. Men det sidste han siger til mig der da vi siger farvel er at han håber på ,at jeg ville komme ud og besøge ham på hans nye job. Men sagde at jeg ikke ville love noget. Det kommer an på så meget.Har nu været to gang på besøg for at holde den gode kontakt. Men også fordi nogle i min familie pressede og sagde at de synes jeg skulle blive ved med at holde den kontakt. Når jeg har været på besøg ved ham siger han altid vi ses. Jeg har det sådan at jeg siger kun vi ses hvis jeg mener og lige ved at det kommer vi til Måske ugen efter. Jeg klager ikke over det -med vi ses og jeg tænker nok anderledes .Men efter sidste besøg er jeg blevet lidt irriteret fordi han giver aldrig lyd fra sig. Og det har altid været mig som kommer og sige Hej og lige besøger ham i en halv time.Han kunne ikke finde på at besøge mig for så havde han nok gjort dette. Troede ikke han var sådan. Sidste jeg snakkede lidt med ham sagde jeg til ham at han måtte da godt lige engang imellem give lyd om hvordan det gik.om det er på SMS eller han ringer er lige meget. For mig er det tanken. Der svarede han at det er virkelig også for ringe af mig. Så nu er jeg fast besluttet på når jeg måske kommer næste gang hvis jeg gør vil jeg sige min mening at hvis han synes det er træls at jeg kommer (for han sagde det jo selv )så vil jeg blive og holde mig væk og så kan han rent ud sagt rende mig. For synes ikke at han hver at komme på besøg. Men nu har jeg gået og gået og tænkt på om jeg ville være for hård ved ham? Hvordan ville han tage det- blive han sur og forlegende, eller ked af det. Skal jeg ikke sige noget ?hvad mener i, Er nogle mænd bare at de ikke giver lyd fra sig.

Kvinde, 30
30-11-2017. Kl. 00:15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Lad være med at spilde tid på ham.

Han gider tydeligvis ikke at bruge tid og energi på dig, så på en måde udnytter han dig blot. Nævn bare én reel ting du får ud af at tage turen for at besøge ham - og så på hans job også. Ej bare stop det, han er ikke engang venskabet værd og slet ikke interesseret i dig på bare en platonisk måde. Om du vil sige det er slut eller bare lade være med at dukke op, vil jeg lade være op til dig - men jeg vil helt klart råde dig til at stoppe lige her og nu.

Kimowich, 31 år 30-11-2017. Kl. 03:19
Er du enig?
  • 16
  • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive