Jeg har hørt, i piger tænder på at underkaste jer manden under sex - altså, at han virkelig for jer til at føle, at han er jeres herre, og i skal gøre som han siger. Men hvor groft må det blive? Hvor voldsomt må han behandle jer? :D Må han godt mundkneppe jer til i næsten kaster op? Og vil i gerne have mærket fra en stor hånd på jeres numse når i er færdige? Er det helt okay, hvis han binder jer og giver jer bind for øjnene og i den tilstand tager jer hårdt bag fra? Skal han spørger, om i er med på at få den i røven? Eller skal han tvinge jer til det? Hvornår bliver det for voldsomt?

Mark, 26
28-02-2016. Kl. 18:25
Vis:

det lyder mere som et mordforsøg eller en voldtægt! ellers mange tak!

Kvinde, 28-02-2016. Kl. 18:49
Er du enig?
 • 30
 • 21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har ikke noget imod at blive kneppet i munden, syntes det er frækt, men jeg vil helst ikke kaste op og han skal også lige huske at man lige skal have vejret en gang eller to. Et klask i røven er også frækt og det må gerne svie lidt. At blive bundet og få bind for øjnene og blive taget er også super frækt. Du må aldrig tvinge en kvinde til at tage den i røven. Analsex er godt, når man er tryg og er blevet varmet lidt op inden. Hvis du bare tvinger pikken op kan det gøre ufatteligt ondt og i værste fald ende med en sprængt ringmuskel.

Xena, 22 år 28-02-2016. Kl. 22:19
Er du enig?
 • 31
 • 25
Se 2 tidligere kommentarer

Haha! :D det var det! :D

Jeg vil bare gerne skrive lidt med dig? :D

adude2309, 29-02-2016. Kl. 11:44

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Slap da Mark, faktisk bare til det hele. Hvad vil du selv synes om hvis de spørgsmål blev vendt om ? Vær min slave og gør som jeg siger, du er min slave og jeg din herskerinde. Du bliver blindfolded og bundet imens jeg knepper dig tin pik gul og blå. Bagefter får du en tur med dildoen i røven uden at jeg spørger uanset om du vil eller ej. !

Giver det mening ???! :-/ godt så. Opfør dig anstændigt knægt, vi er sQ ikke legetøj men levende mennesker.

Kvinde 30, 29-02-2016. Kl. 01:41
Er du enig?
 • 39
 • 35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ej det lyder ærligt talt slet ikke som noget for mig. Er med på at blive domineret, men hvis min kæreste har lyst til at ydmyge mig under sex, mister jeg al respekten for ham. (Og i netop dine tilfælde synes jeg i høj grad at der er tale om ydmygelse og ikke dominans)

Kvinde, 28-02-2016. Kl. 18:56
Er du enig?
 • 26
 • 23

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er med på det hele undtagen anal sex, det har jeg aldrig prøvet før så der ville jeg foretrække et andet set up til første gang med det! Men en finger eller legetøj kan jeg godt li, men må indrømme jeg er meget humørsyg med det! Så du skal læse min krop med at lege med en finger deromme til at starte med, så skal jeg nok selv signalere til dig hvis jeg vil have mere ;)

Med mundknepperiet så klør du bare på, selvom jeg føler det ubehageligt fordi jeg kan få følelsen af at skulle kaste op, bliver jeg ekstremt tændt af det, så de våde trusser vil afsløre mig ;)

Løvinden, 25 år 28-02-2016. Kl. 19:27
Er du enig?
 • 29
 • 29
Se 2 tidligere kommentarer

Når øv :D

adude2309, 28-02-2016. Kl. 23:56

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Lige af dem du nævner er mundknepning til jeg kaster op og tvang til anal ikke lige mig :) men ellers er jeg helt med. Og JA man skal altid spørge om hun er med på analsex!

Tror det er MEGET individuelt hvornår det bliver for voldsomt, er vel nok også derfor at nogle vælger at have et stopord når det kommer til sådanne former for sex :)

Julie, 23 år 28-02-2016. Kl. 18:33
Er du enig?
 • 28
 • 30
Se 2 tidligere kommentarer

Ja Mark, har jeg prøvet flere gange med min kæreste :)

Julie, 23 år 28-02-2016. Kl. 19:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg kan ikke umiddelbart sige et bestemt tidspunkt hvor der bliver for voldsomt. Det handler mere om kontrol end at gøre det hårdt! For mig må det gerne gøre ondt og være hårdt. Men det skal ikke komme til det punkt hvor han "gør mig ondt" frem for at det er seksuelt.

M, 26 år 29-02-2016. Kl. 11:38
Er du enig?
 • 27
 • 34

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det er vanvittigt frækt når min kæreste tager styringen og jeg bare må indordne mig efter hans ordre. jeg elsker det! Mundkneppe os til vi er ved at kaste op er ok så længe jeg kan stoppe det når det bliver for meget. Anal sex er no go! Men en finger til at køre rundt om hullet er slet ikke dumt. Det er først for voldsomt når man har sagt nej to gange. så bør du stoppe. det første nej kan nemt bare være et usikkert ja..

Sofie, 24 år 28-02-2016. Kl. 18:51
Er du enig?
 • 25
 • 32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive