Jeg har et spørgsmål Jeg var til nytårsaften hjemme hos min kærestes forældre. De holdt en kæmpe fest for mange venner og min kærestes veninder kom også forbi. Sent på aftenen da folk enten var gået døde af druk eller på vej hjem blev jeg udsat for en ubehagelig episode. Jeg var gået ud for at ryge en smøg da jeg lagde mærke til der lå nogen inde i den ene bil ude foran og fumlede rundt. Der var dug på ruderne osv. Jeg gik hen for at se hvem det var fordi jeg havde en mistanke om det var en af min kærestes veninder. Men til min store overraskelse var det min kærestes far der lå og bollede en af hendes veninder. Vi snakker en 30 års aldersforskel her. Han blev rigtig sur da jeg så det og råbte jeg skulle sætte mig ind i bilen. Tror han var bange for jeg ville løbe ind og sladre. Han truede mig nærmest og sagde at nu skulle jeg være med til at kneppe hende her ellers ville han sladre om mig (han havde desværre set jeg havde taget lidt kokain den aften). Jeg sagde jeg ikke ville sige noget og han kunne være rolig, men han ville ikke lade mig gå. Da jeg gik ud af bilen hev han i mig og tog hårdt fat i min arm, hvorefter jeg blev nød til at klappe ham ned. Jeg løb ind og så ikke mere til ham, heller ikke da vi skulle hjem dagen efter. Men idag fik jeg atvide at han har fortalt at jeg havde prøvet at score ham nytårsaften og at jeg havde prøvet at kneppe ham ude i bilen. Problemet er jeg ikke tør fortælle min kæreste hvad der rigtigt sket fordi, det ville knuse hende hvis hun fandt ud af at hendes far havde været hendes mor utro samtidig med, at det var med en af hendes bedste veninder hun har kendt siden hun var 8 {23 nu}. Hvad fanden gør jeg? Skal jeg bare fortælle hende det og støtte hende eller?

Mand, 29
08-01-2018. Kl. 01:11
Vis:

Øhh. Hendes far er psykopat! Én ting er at han er utro, men at han tyer til trusler, vold OG beskylder dig for voldtægt, og alt sammen til trods for at du ikke engang havde sladret om ham på det tidspunkt, gør ham så syg og farlig at du på ingen måde skal dække over ham. Du skal fortælle din kæreste det hele, vis hende dit opslag herinde. Normalt er jeg ikke så bossy i mine svar herinde, men det her kan jeg simpelthen ikke klare tanken om at der ikke bliver gjort noget ved, og det selvom historien er så langt ude at jeg ikke engang rigtigt tror på den. Jeg har mødt rigtig mange skumle typer, men det du fortæller her må jeg indrømme overgår det meste. Vil du gerne have at den mand bliver bedstefar til dine børn? Nu skal jeg nok prøve at stoppe min tankerække lidt, men vil virkelig håbe du får gjort noget ved det her i en fart. Held og lykke :)

ElisabethD, 22 år 08-01-2018. Kl. 03:19
Er du enig?
  • 18
  • 3

Og vil lige sige at jeg synes det er fantastisk betænksomt af dig at tage hensyn til din kærestes følelser! Men nogen gange er tiden bare ikke den rette til at være en helt i skysovs. Giv hende en skulder at græde ud hos i stedet for, det vil hun også værdsætte :)

ElisabethD, 22 år 08-01-2018. Kl. 03:25

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vær tro mod sandheden hun vil sikkert ikke tro dig i første omgang,men det der skal du ikke gå alene med er dybt forarget over det du har været vidne til kæft et svin han må have et virkeligt sygt sind:(

Kvinde, 117 år 08-01-2018. Kl. 01:50
Er du enig?
  • 14
  • 6
Se 1 tidligere kommentarer

Kunne du konfrontere hendes veninde?

Kvinde, 117 år 08-01-2018. Kl. 02:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive