Jeg er meget forelsket i en fra min gymnasieklasse. Vi går i 2g, og har været vild med hende siden vi startede på gym. Vi er blevet ret gode venner, men jeg har svært ved at finde ud af, om hun er interesseret i mere, især fordi hun generelt er genert og tilbageholdende. Nogle gange synes jeg, at hun flirter en lille smule med mig, men samtidig føler jeg, at hun leger med mig, og ikke vil noget seriøst. Jeg kan bare mærke, at jeg bliver ked af det når vi fx er i byen, og jeg ser hende kysse med andre fyre. Jeg ved, at hun er jomfru og går op i at det skal være med en hun kender godt, så hun boller ikke rundt, men hun får meget opmærksomhed fra fyre, og bare det bliver jeg ked af. Hvad skal jeg gøre? Vil ikke ødelægge vores venskab eller gøre det akavet at gå i klasse sammen, men jeg tror bare heller ikke, at jeg kan holde det ud længere.

Mand, 18
19-02-2016. Kl. 19:09
Vis:

Jeg synes ikke at hun lyder særlig sød når du skriver, at hun leger med dig, men hvis hun sender dig blandede signaler, så er hun vel ikke helt afvisende overfor dig... det ville hun vel være, hvis hun slet ikke var interesseret? Synes du skal snakke med hende om det.

Kvinde, 19-02-2016. Kl. 19:25
Er du enig?
 • 5
 • 2
Se 2 tidligere kommentarer

Hvorfor er det en hage?

Mand, 19-02-2016. Kl. 22:43

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du ser hende tydeligvist ikke som en veninde, så hvorfor kalde hende det? Hold en pause med at kontakte og opsøge hende, og se hvad der sker. Vi har alle forskellige måder at handle på vores følelser på, så måske ser hun også dig som mere end en ven, og måske ser hun dig bare som et tryghedselement :)

Elisabeth, 20 år 19-02-2016. Kl. 20:45
Er du enig?
 • 6
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror hun ser dig som en god ven, og resten er noget du opfinder inde i hovedet. Du tror hun flirter med dig, men det er bare noget du tror hun gør, fordi du ønsker det. - hvis hun ville have dig, så kyssede hun ikke alle mulige i byen :)

Kvinde, 19-02-2016. Kl. 20:15
Er du enig?
 • 7
 • 7
Se 1 tidligere kommentarer

Tror, kvinde har 20.15 har ret. Du skal passe på dig selv. Jeg er selv på samme måde som dig: Bliver let i tvivl om signaler og vil hellere 'bevare' frem for at stille spørgsmål, som jeg er er bange for svaret på. Jeg gik selv i gymnasiet med en, som jeg var vild med i to år. Først 3 år efter vi var gået ud, spurgte jeg hende, om der kunne have været noget mellem os, for jeg troede bestemt, hun flirtede med mig (hun gav mig knus og strøg i tide og utide). Men nej, hun havde aldrig set mig som andet end ven. Hvis hun er moden, rar og din veninde, så må en samtale under fire øjne kunne lette dig. Spørg. Hvad har du at miste? Hvis I ikke kan komme videre end dette, så er hun næppe den veninde, der har din røv, når det gælder

Mand, 19-02-2016. Kl. 22:46

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive