Jeg er begyndt at se en fyr, som jeg har mødt på tinder.. jeg vil starte med, at sige at jeg er 24 og har ikke haft en kæreste siden jeg var 16. Har været på få dates og har kun mødtes med fyre een gang. Så det er meget nyt for mig. Jeg har i flere år sagt, at jeg ikke vil have en kæreste, fordi jeg ikke "orker" ' Men hvis der er noget jeg har lært af de her dates, så er det at jeg er SÅ usikker og bange for at blive såret. Jeg vil faktisk kærligheden, men jeg tør ikke. . Men tilbage til ham fyren. Jeg har set ham tre gange nu og kan mærke, at jeg er ved at blive glad for ham, men min usikkerhed ødelægger det lidt for mig, da jeg ikke nyder det, fordi jeg hele tiden passer og er på vagt. Jeg føler, at han har godt intentioner, han er meget opmærksom og interesseret i min person. Vi har heller ikke haft sex endnu, hvilket også er nyt for mig. Men vi har sovet sammen og har puttet og kysset. Før havde jeg ofte sex på første date og så blev det ikke til Mere. Noget jeg kan mærke, som går mig på er at vi begge stadig har tinder. Jeg har ikke lyst til, at ses med andre, men har det stadig. Tanken om, at han måske dater andre gør faktisk skide ondt, men kan jo ikke sige noget til det, da vi kun har set hinanden et par gange, men vi skal ses i weekenden. Kan jeg være bekendt, at tage det op? Jeg har flere gange tænkt, at det er for godt til at være sandt og at jeg lige så godt kan droppe ham, inden jeg bliver alt for glad for ham. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at blive lidt mindre på vagt. Fordi han mærke, at den dumme usikkerhed ødelægger det hele for mig. Den overskygger sommerfuglene i maven! Det er så frusterende. Tænker at jeg ikke er god nok til ham.. hvad tænker i?? Gode råd modtages med kyshånd!

Kvinde, 24
12-01-2018. Kl. 13:58

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Det lyder som om du er virkelig glad for ham.

Jeg vil sige at du godt kan tage det om og være ærlig omkring hvordan du har det med ham og at i stadig er på tinder.

Nu tager jeg lidt for min egen erfaring, jeg ser en og vi mødes også over tinder, og vi var ærlige fra start af omkring hvordan vi havde det med hinanden og det føler jeg ligesom virker, da man lige som starter med at fortælle sandheden og ikke skjuler ens føleser, men kan godt forstå din usikker hed.

En ting du kan gøre for at måske hjælpe på din usikkerhed er at huske at tage det stille og roligt i dit tempo så du hele tiden har dig selv med i det hele.

Håber det kan hjælpe :)

Mand, 21 år 12-01-2018. Kl. 15:15
Er du enig?
  • 6
  • 1

Jeg følger lige med hvad folk skriver for har lidt af samme problem her som du har kvinde 24. Spændt på og høre om I har snakket det igennem hvis du har været sammen med ham i weekenden og hvad han så sagde til det.

Singlefyren30, 31 år 13-01-2018. Kl. 21:56

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive