Jeg begyndte at skrive med denne fyr i oktober, hvor vi så var på vores første date her i december. Jeg gjorde det klar for ham, at jeg er ude efter et seriøs forhold, og ikke noget uforpligtende eller bare kun et knald. Det søgte han dog heller ikke, sagde han. Vi tog i biografen, han ville gerne både hente mig og køre mig hjem igen. Vores date ente med at alt skete. Nu er der så meget om at sex på første date ikke kan føre til noget, for nu har han fået hvad han ville have. Og jagten er slut her. Men er det rigtigt at der intet seriøs vil kunne være? Jeg var den første der skrev, og foreslog at ses igen på en af hverdagene, hvilket han svarede på at ville være lidt svært pga han var godt presset denne uge, men han foreslog weekenden. Men så sker det, at en dårlig nyhed fra hans familie, at en af dem er ramt at noget sygdom, hvor han meddeler at han bliver nød til at trække sig lidt og må tænke på familien. Han skriver stadig "søde" til mig, og svarede på beskederne under samtalen. Jeg ventede en uge og for at høre hvordan det går, men stadig intet nyt. Han fortæller så at den vedkommende sandsynligvis er ramt af kræft igen, og har haft det flere gange. Det hele er bare en rigtig dårlig timing lige efter vores date. Og jeg har selvfølgelig stor forståelse, men det gør lidt ondt med afstanden at han har brug for plads, når jeg er begyndt at blive lidt glad for ham. Men jeg har svært ved at finde ud af om han har interesse for mig, eller hvordan situationen egentlig ser ud. Har lidt svært ved at forstå, hvorfor man vælger at det er daten man holder på afstand, når der sker noget i familien. Håber i kan hjælpe mig :(

wormandk, 27
29-12-2017. Kl. 20:13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Personligt ville jeg nok også selv holde folk jeg ikke kendte så godt lidt på afstand i den situation. Han har valgt at hellige sig sin familie lige nu og her, men jeg vil da ikke mene, at det udelukker, at han gerne vil have et forhold med dig. Så må du gøre op med dig selv om du vil give ham tiden og muligheden eller om du vil søge noget andet.

Mand, 27 år 30-12-2017. Kl. 17:54
Er du enig?
 • 4
 • 3

Det er en svær situation. Tror også jeg nok selv holde en jeg ikke kendte lidt på afstand. Endte med at spørge ham i går, hvor svaret stadig var at han ikke ved hvad han søger. Og det eneste han tænkte fra vores date var at tingene bare gik så pludselig og han er bange for at såre mig. Så valget er taget med at det stoppede her.

wormandk, 27 år 31-12-2017. Kl. 12:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det kan jeg da godt se at det er svært at forstå.

Jeg ville personligt spørge om ind til om, du ville kunne hjælpe ham med noget støtte eller spørge om han mangler en at snakke med om det, da det kan være en hård kamp.

Mand, 21 år 29-12-2017. Kl. 22:08
Er du enig?
 • 4
 • 3
Se 4 tidligere kommentarer

Det kan jeg sagtens forstå. Og ja, det er ret ærgerligt, når en ikke rigtig det føler det samme. Det er også endt med at det stoppede her. For han tænkte ikke mere andet end at det hele gik så pludselig, og han var bange for at såre mig, hvilket allerede er sket.

wormandk, 27 år 31-12-2017. Kl. 12:24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Mit umiddelbare bud er at hvis han søgte noget seriøst, så ville han faktisk søge sy snakke med dig om hvad der sker, også for at undgå at miste dig.

Så mit respons er desværre at du må give slip på ham. Han virker ikke til at være oprigtigt interesseret i noget seriøst.

Kimowich, 32 år 30-12-2017. Kl. 17:13
Er du enig?
 • 3
 • 3
Se 1 tidligere kommentarer

Det er også træls, men han var bare ikke den rigtige for dig! Hold håbet højt og søg videre

Kimowich, 32 år 03-01-2018. Kl. 20:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive