Hvornår fik du den sidst i røven? Kan du lide det? Må fyren komme oppe i dig? Hvor gammel var du første gang du prøvede analsex?

Mand87, 30
13-11-2017. Kl. 23:59
Vis:

Jeg kan godt lide det og kommer på en helt anden måde. Det er noget jeg kun har med min partner, da det er meget mere intimt end alm sex. Det er et par uger siden sidst. Og første gang var jeg 20, min kæreste og jeg havde været sammen i 7 mdr der.

Miss_naughty, 22 år 14-11-2017. Kl. 14:17
Er du enig?
 • 11
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har kun prøvet det med min kæreste, og først da vi havde været sammen ca. 2 år og dermed var rigtig trykke ved hinanden på alle måder. Det er nok nogle måneder siden vi sidst gjorde det, det er ikke noget hverken jeg eller han har lyst til vildt ofte og det kræver mere planlægning og den helt rigtige stemning. Min kæreste må gerne komme oppe i mig, faktisk er analsex enten afslutningen ellers skal han ud og vaske sig før han går til det andet hul. Og jeg var vist 19 den første gang vi gjorde det.

Kvinde, 21 år 14-11-2017. Kl. 15:47
Er du enig?
 • 4
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

I søndags og ja, det er fantastisk! Jeg var 17 første gang. Dengang var det ikke rart. Jeg var ikke ligeså afslappet omkring sex som jeg er i dag. I dag er analsex næsten en del af den daglige sex med min kæreste, Vi har aldrig kedelig sex. Måske vi ser for meget porno ;-) Og ja, min kæreste må gerne komme op i mig analt, da han synes at det er ret frækt.

Laura // laurasunivers.dk

LabreLaura, 29 år 14-11-2017. Kl. 17:38
Er du enig?
 • 2
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Var sytten første gang, og det var en fucking dårlig oplevelse, fordi han pressede sig op uden at spørge og bare gik ud fra det var OK.

Sidste gang jeg prøvede det var med en anden for ca 1 måned siden, og det var meget frækt. Han spurgte først, var tålmodig og hvis man er ordentligt varmet op, kan det føles rigtig godt på en noget anderledes måde end "normal" sex. Har aldrig prøvet at en fyr er kommet i mig under analsex, men har hørt det ikke skulle være særlig rart..

S (is back), 14-11-2017. Kl. 17:20
Er du enig?
 • 6
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har leget med min to'er siden jeg var teenager, men prøvede det ikke med andre før jeg var et par og tyve - første gang med en fyr gjorde vildt ondt, jeg var ikke 'varmet op', han prøvede uden glidecreme og han var ret stor. Jeg havde allerede prøvet det med en pige og en strap on, og det syntes jeg var rigtig lækkert. Men ja, så længe det ikke gør ondt bagi (glidecreme og tryghed/afslappethed hjælper virkelig på det) så er min numse altid velkommende - men det er altså kun kærester eller faste bollevenner der må uden kondom, sådan har jeg det med al sex.

Hvornår jeg sidst gjorde det? Det er vel et par uger siden med min bolleven. Men jeg går også tit med en butplug, og det var kun et par dage siden jeg gik med den sidst

Amanda-Maria, 29 år 15-11-2017. Kl. 02:14
Er du enig?
 • 2
 • 2
Se 2 tidligere kommentarer

Anal til hende, det er da sjovt nok, men ikke bedre end vaginalt. Slet ikke hvis hun kan bruge sin skedemuskler under samlejet - så er vaginalt langt bedre.Analt strammer kun lige ved ringmusklen, det kan en kvinde gøre langt bedre, hvis hun bruger sine vaginale muskler.

Analt til ham med strap-on, det er sjovt at prøve, men det giver ikke udløsning, det bedste er den intimitet der opstår, selve frem og tilbage bevægelsen giver intet.

Og så er rengøringen bagefter noget mindre omfattende ved vaginal sex.

aarhus.dk, 58 år 17-11-2017. Kl. 12:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive