Hvordan kan mænd miste interessen så hurtigt?For mange år siden var jeg i brobygning (noget man er i 8. klasse) jeg blev så venner med en del af dem jeg var på hold med, og blev så venner med en fyr. Vi har aldrig rigtig snakket, eller haft kontakt nogensinde. - ndtil sådan lidt sidste år, også en smule tidligere på året (det har kun været beskeder) i sommers hjalp han mig så med noget, og for lidt under en måned siden skrev vi igen og for ca to uger siden spurgt han om min snap, og så har vi snappet rimelig meget hver dag siden. Han har virket rimelig intra, og det har egentlig bare været på venne plan. I lørdags snappede vi så i løbet af dagen, hvor han så senere tog til fest. omkring 21 tiden spurgte han om han måtte komme og sove hos mig, og jeg svarede at det måtte han da godt hvis han kunne komme herud. omkring kl 01 tog han så en taxi ud til mig. Vi lavede ikke noget, og han lagde op til at kysse engang, som jeg tog i mod, men han prøvede ikke på noget overhovedet. ellers puttede vi lidt og vi talte i flere timer. jeg synes det var hyggeligt, og slet ikke akavet. og han var rigtig sød.Men nu her er det sådan underligt. jeg har snappet til ham, på samme måde som jeg ville gøre inden vi sås, men han tager ikke sådan rigtig i mod det. han svarer, men svarer kort, jeg lagde så et billede på ig (søndag, den dag hvor han tog hjem), som han ikke likede, men han likede alle mulige andre. (også var jeg okay… jeg tager bare en hentydning)men så i nat har han sendt en snap bare med et billede og ingen tekst (som han ville gøre inden vi sås) plus han linkede mit billede kl 03 i nat. (altså tre dage efter jeg lagde det ud) okay det lyder mega meget som om jeg har følelser for ham AHHA, men synes virkelig bare vi havde det hyggeligt, og han har også virket ok intra på den ene eller anden måde og har egentlig altid tænkt over det so en god ven. siden vi har skrevet så heftigt i de seneste par uger. så hvad kan der mon være gået galt???

Sayling, 19
24-10-2017. Kl. 19:14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

ærligt mit bedste bud ville være, han havde håbet på noget mere end bare venner, tror han har følt at du har været lidt afvisende og måske sagt noget forkert, såsom at i bare er venner eller noget ligene mens i var sammen. Tror ikke han har planer om bare at være venner så det formentlig det der har gjort at han har trukket sig lidt, tror godt han kan lide dig, tror også godt du kan lide ham, ikke være for afvisende

Maxiboy , 20 år 24-10-2017. Kl. 21:37
Er du enig?
  • 6
  • 2
Se 3 tidligere kommentarer

Ja i har nok ret. Måske jeg lige skal se tiden an også invitere ham over.Det bare skørt han skriver om natten når han ved jeg sover. Men må vel betyde han stadig er lidt interesseret på den ene eller anden måde?

Sayling, 19 år 25-10-2017. Kl. 19:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror, du skal passe på med at tolke for meget mht. likes og vores ageren på sociale medier. Du ved ikke, hvad der ligger bag det, og i de fleste tilfælde vil det være ret tilfældigt. Det kan måske være, at han har fornemmet at du er interesseret, og skruer lidt ned for sin egen aktivitet, for at du kan chase ham lidt. Jeg synes, du skal lægge op til, at I skal mødes igen, så må I tage den derfra.

Mand, 20 år 28-10-2017. Kl. 15:43
Er du enig?
  • 1
  • 1

Ja det er nok rigtigt. Må lige prøve at se hvad der sker og se om der er stemning for at ses igen. Men du har ret. Det åndssvagt at gå så meget op i det med de sociale medier :)

Sayling, 19 år 29-10-2017. Kl. 15:35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive