Hvordan er man ikke en skørtejæger? Har mødt den her kvinde, og det har ikke været den bedste start, for jeg så hende første gang mens hun var ved at date en jeg kender lidt. Men vi faldt i snak og vi stødte på hinanden et par gange mere fordi hun bor lige overfor hvor jeg arbejder. Hun fortalte det så nogle stykker om mig, og de har pænt allesammen bedt hende om at undgå mig da jeg åbenbart er lidt af en skørtejæger i deres øjne. Hvilket ikke rigtig er korrekt. Meeen! Jeg har lokket hendes nummer ud af hende (ja jeg er gammeldags for fik det på en seddel), og vi skal i byen sammen i aften. Så hvordan får jeg vist hende at jeg ikke er en skørtejæger, men heller ikke kommer til at fremstå helt uinteresseret?

Kimowich, 31
01-09-2017. Kl. 11:00
Vis:

For det første, koncentre dig virkelig om ikke at komme til at kigge på andre piger og aller bedst hvis du afviser nogle der prøver at flirte med dig, hun vil med sikkerhed være opmærksom på det. Og for det andet, undgå at prøve at få hende med hjem, men fra start accepter at du kun er ude med hende i aften, for at lære hende at kende, og måske kunne få et kys som maksimum (hvis det skulle ske at i tog hjem sammen, hvilket det aller helst ikke må, så lad virkelig være med at have sex), vær ikke for anmassende, men sørg for at få kigget meget på hende og få øjenkontakt og smil til hende, køb hende en drink og husk at skrive relativt tidligt imorgen og sig tak for igår og at det var dejligt at se hende. Opskriften til hvordan en gentleman charmer sig ind ;)

Og en skørtejæger er en der er nem/for villig og er sammen med mange damer og betragtes som en der ikke er til seriøse forhold og evt. nemt kunne finde på at være utro hvis man endelig var i et forhold med ham, derfor meget vigtigt at du kun kigger og flirter med hende.

Flotpåenfredag, 28 år 01-09-2017. Kl. 14:30
Er du enig?
  • 21
  • 11
Se 9 tidligere kommentarer

Ja så dem der har ned votet ved vist ikke...

Kimowich, 31 år 07-09-2017. Kl. 19:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive