Hvor mange dates må der gå inden i kysser en fyr? Jeg har været på 2. date i aften, og jeg er i tvivl om hun er tiltrukket af mig. På første date tog jeg initiativ til et kys, da vi sagde farvel, da jeg syntes at hun var rigtig sød og der var god kemi. Hun gav mig dog kun et enkelt kys, inden hun gik, så jeg kunne godt mærke, at hun ikke var interesseret i det der. I aften har vi haft 2. date, som også var meget hyggelig, men vi holdt kun kort i hånden, inden hun gav slip, og intet kys da vi skiltes. Derudover snakkede nævnte hun også sin ex et par gange. Hun er super sød og sjov, men jeg føler ikke, at hun er tiltrukket af mig, eller at hun er helt ovre sin ex. Mine venner synes alligevel, at jeg skal forsøge mig med en til date. Hvad ville I gøre?

HamDenAnden, 23
20-11-2017. Kl. 00:43
Vis:

Hvis det var mig ville jeg nok spøger om vedkommende ville ses igen. Da man lige så godt kan prøve at tage chancen. Hvis I ses igen, så kan du jo prøve at komme ind på det med, om hun er tiltrukket af dig, og hvor vidt hun er interesseret i dig.

MissDiamond , 21 år 20-11-2017. Kl. 15:58
Er du enig?
 • 9
 • 3
Se 2 tidligere kommentarer

For mig lyder det som om hun er usikker. Om det var fordi at hun havde en dårlig oplevelse med hendes ex, eller hun bare generelt er lidt tilbageholdende er svært at sige. Det kan tyde på at hun gerne vil videre men ikke rigtig tør springe ud i det.

Mit råd er, hvis du virkelig godt kan lide hende, så giv hende et skud mere, giv hende prinsesse behandlingen og så sig hvad du vil. Så burde du få et svar på hvad hun faktisk vil/tænker

Kimowich, 31 år 21-11-2017. Kl. 17:27

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det er forskelligt, hvor hurtigt, jeg har kysset en fyr, jeg har været på date med. Nogle gange er det sket på første date, andre gange på anden.

Jeg synes at det lyder som om, at hun måske er lidt usikker eller blot lidt tilbageholdende. Det kan hun jo være af flere grunde. Vil hun se dig igen, skal I nok bare tage det stille og roligt. Fornem evt. om et kys er oplagt. Sidder/står I tæt og har meget øjenkontakt, og kigger hun på dine læber, vil hun højst sandsynligt gerne kysse dig. Det skete med en, jeg var på 2. date med, og vi kyssede først flere timer efter, selvom der flere gange kunne have været et kys.

Jeg ser lige nu en fyr, som jeg mødte i byen og kyssede med der. Vi har set hinanden i knap en måned, og har endnu ikke haft sex. Han er meget mere tilbageholdende på det punkt end hvad jeg har oplevet med andre fyre (der ikke har kunnet holde deres fingre for sig selv). Men sådan er vi jo forskellige. Nogle har behov for, at det går lidt langsomt frem :)

Kvinde, 22 år 21-11-2017. Kl. 20:16
Er du enig?
 • 4
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvis jeg var interesseret og tiltrukket kunne jeg godt kysse på første date.

Hvis du føler hun måske ikke er helt ovre sin ex kan du måske godt have ret i det. Ig du må gøre op om du vil give det en chance eller måske lade hende lægge op til 3. date så kan du finde ud af om hun vil bruge sin tid sammen med dig?

Misskalla, 31 år 29-11-2017. Kl. 01:36
Er du enig?
 • 1
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive