Hvor mange af jer har studiegæld? Kan man tillade sig at droppe sin partner fordi han har for meget..?

Kvinde, 24
03-01-2018. Kl. 13:44

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg har, og jeg vil sige at grænsen mere går mellem hvordan ham håndterer det. Altså har han styr på sin gæld, for så har han styr på sin økonomi, og det er bedre end det modsatte.

Mamge har også gæld fordi de har læst meget eller ikke har haft forældre der har kunnet bidrage eller fordi de er kommet skævt igang.. Så nej, det blot at have gæld siger ikke så meget om hvilken type person det er.

Kimowich, 32 år 03-01-2018. Kl. 20:52
Er du enig?
  • 13
  • 6

Helt enig med at det bør komme an på hvordan han håndtere gælden. Og bare fordi man bliver kærester betyder det jo ikke man skal have fælles økonomi. De fleste kommer af med deres gæld igen, og så er han forhåbenlig stadigvæk en super fyr - date du bare ham allerede nu. Venter du til pengene er flere, så er det måske tabt allerede og du ville komme til at virke overfladisk og (undskyld udtrykket:) golddigger-agtig

Amanda-Maria, 30 år 04-01-2018. Kl. 22:01

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har studiegæld, hvilket jeg fra starten har vist at jeg ville optage på 2. år, da rigtig mange falder fra der, og jeg derfor gerne vil fokusere på at klare mig igennem mit studie.

Det må være op til dig, hvor meget du lægger i, at en fyr har studiegæld. Jeg ville selvfølgelig blive ærgerlig over at blive droppet på det grundlag, men hvis det er så vigtigt for dig, at han ikke har gæld, så må det vel bare være sådan.

HamDenAnden, 23 år 04-01-2018. Kl. 00:30
Er du enig?
  • 5
  • 4

Min kæreste (og nu hustru!) har altid haft et horn i siden på min betydelige studiegæld. Vi har dog klaret det på den måde, at den altid har været separeret fra hende. I tilfælde af at vi skulle gå fra hinanden, så ville den altid følge mig. Som nævnt tidligere i tråden, så afhænger det vel meget af hvordan personen agerer med sin gæld. Og er der mening med den? I mit tilfælde har det været hårdt i begyndelsen, da jeg endelig blev færdig og skulle til at betale af. Men nu betaler uddannelsen så også pengene mange gange igen.

Kvinde, 06-01-2018. Kl. 09:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive