Hvis en fyr ved jeg søger mere end bare sex, og siger han selv giver udtryk for det samme, kunne han så finde på at ses selv hvis han vidste jeg ville mere end ham? Jeg har lige været sammen med den sødeste fyr. vi har skrevet i nogle uger efter at han først kontaktede mig på insta. Efterfølgende har jeg så fundet ud af at vi har matchet på tinder, men han skrevjo ikke over tinder men Insta. Nogle dage inden vi havde aftalt at ses, spurgte jeg hvorfor han havde kontaktet mig. Han sagde så at det var for at lære mig at kende, og hvis det udviklede sig så gjorde det, og hvis ikke så var det også det. Vi var så hos ham i går, han havde lavet mad og købt vin og meningen var jeg skulle kære hjem igen, men blev for fuld, så endte med at sove der. Da vi ligger i sengen begynder vi at kysse og efterfølgende siger han at han har haft lyst til det siden vi sad og så film (tre timer inden vi går i seng) men at han ikke ville presse sig på. Derefter taler vi lidt, og han komplimenterer mig, og siger jeg er sød, og gerne vil ses igen. Han lægger så op til mere flere gange hvor jeg afviser ham, men siger det ikke er fordi jeg ikke har lyst men fordi han ikke skal tro jeg bare gør sådan normalt, han spørger så også om det er fordi jeg er bange for at han dropper mig efterfølgende. Jeg siger at det b.la også er derfor. Han siger så jeg kan komme engang i næste uge også vil han vise at han stadig er den samme. vi kysser lidt mere og tilsidst giver jeg efter. Vi har sex, og det er vildt godt. Han siger han blev overrasket over jeg spurgte om jeg kunne overnatte, og han han havde glædet sig til at se mig. han er meget sød og betænksom. Han siger at han hvis han kun var ude efter sex havde han ikke gjort et så stort nummer ud af at lave mad til mig. Han er 5 år ældre end mig, så han er 24. Kan jeg umiddelbart stole på ham når han siger han ikke kun er ude efter sex?

Kvinde, 19
19-11-2017. Kl. 16:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Vi kan ikke vurdere om han lyver. Du må tage chancen eller droppe ham.

Mand, 19-11-2017. Kl. 21:55
Er du enig?
  • 3
  • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Umiddelbart ja. Hvis du mister tilliden helt til andre mennesker så er du allerede fortabt - og noget siger mig at du faktisk havde lyst også til at det skulle udvikle sig som det gjorde.

Dit bedste move er sådan set at vente en dags tid og se om han skriver og virker interesseret stadig. Efter det kan du godt tage forsøge at indlede - mit gæt er dog at han allerede har skrevet til dig.

Kimowich, 31 år 20-11-2017. Kl. 00:36
Er du enig?
  • 1
  • 1
Se 4 tidligere kommentarer

sorry, jeg kunne ikke sende det hele i én kommentar

Kvinde, 19 år 20-11-2017. Kl. 10:14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive