Hvad er det bedste og værste, I har oplevet ved sex?

Mand, 40
25-04-2016. Kl. 17:26
Vis:

Min bedste sex-oplevelse var på en måde et engangsknald - dog med en god ven så vi kender hinanden ret godt. Det hele var bare perfekt (minus at vi befandt os i en lille lejlighed med ca. 10 andre venner og alt kunne høres). Han var rent ud sagt pissegod og jeg havde længe drømt om at have sex med ham, så jeg følte jeg var i himlen i den time, det stod på. Vi kyssede helt pjattet, kærtegnede hinandens kroppe, grinte og havde det sjovt og sidste men ikke mindst - det var første gang jeg blev slikket af en fyr og første gang jeg fik en skedeorgasme. Han er så latterligt dejlig.

Min værste oplevelse med sex må være at blive presset til noget, jeg slet ikke var klar til på det tidspunkt. Det var med en anden ven (faktisk bedstevennen til ham den anden, ups), som havde det med at gå rigeligt over stregen. Især slutningen på vores seksuelle forhold var grænseoverskridende, da han lå og gav mig finger imens jeg også lå i ske med min bedste veninde (som han i øvrigt havde flirtet og ses med bag min ryg). Jeg blev ved med at sige fra, men han pressede på og det føltes næsten som et overgreb, da han blev ved hårdere og hårdere. Det ender så med at han efterlader os alene i hans lejlighed til næste dag, da min veninde bliver pissesur og røber alle vores hemmeligheder, og det hele endte bare i kage den nat. Det var en rimelig dårlig oplevelse.

Bella , 20 år 25-04-2016. Kl. 20:08
Er du enig?
 • 10
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Min værste må helt klart være min første gang, av for helvede. Og jeg har ikke rigtigt oplevet noget specielt godt endnu, så den vil jeg vente med.

Kvinde, 24 år 26-04-2016. Kl. 00:33
Er du enig?
 • 10
 • 8

Okay. Ja, al begyndelse er svær.

Mand, 40 år 26-04-2016. Kl. 06:04

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det bedste har været de gange jeg har haft sex med min ekskæreste (både under og efter vores forhold). Han var enormt god til at få mig til at slappe af, hvis der opstod pinlige/akavede situationer var vi rigtig gode til at grine af det og selve sexen var skøn! Og det værste? Jeg var sammen med en fyr et par gange når vi var fulde og den sidste gang endte helt galt, han var mega fuld og kunne ikke få den op at stå, vi prøvede og prøvede, men det lykkedes ikke og til sidst gad jeg ikke mere fordi at jeg var fuld og træt. Han smed mig derefter ud af sin lejlighed og siden har vi ikke snakket sammen. :-D meget mærkelig oplevelse og dog ret sjov.

TN, 25 år 25-04-2016. Kl. 17:35
Er du enig?
 • 5
 • 9
Se 9 tidligere kommentarer

Jeg er såmænd 38 år.

Mand, 40 år 26-04-2016. Kl. 17:34

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive