Hvad betyder noget for jer mænd, når i "leder" efter en kæreste? - jeg er af en eller anden grund bare ikke kærestepotentiale, ender altid med fyre der ikke gider have en kæreste? - eller også har de en i forvejen, og glemmer at fortælle det .. ikke at jeg er desperat for at få en kæreste ligenu, men synes det er underligt, at jeg altid ender med at finde "de fyre" - især fordi det er længere tid jeg har haft set dem..

AW93, 24
08-09-2017. Kl. 22:32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Er lidt i samme båd. Kan have en spændende samtale eller flirt, men så dør den bare efter det. Synes jeg har meget at byde på, men pigerne er ikke interesseret, selvom jeg viser interesse i dem uden at være pushy eller desperat. Jeg er ved at nå et stadie, hvor jeg er ligeglad, kommer der en kæreste, fint nok, hvis ikke, også fint nok. Man må sørge for at søge sin egen lykke først, så er man vel også mere attraktiv i sidste ende.

Mand, 20 år 09-09-2017. Kl. 11:12
Er du enig?
 • 9
 • 1

Du er 20 år. Du skal nok nå at finde en. :)

Kvinde, 27 år 11-09-2017. Kl. 17:32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nu har jeg ingen idé om hvilken type fyr du normalt har noget med, så nu prøver jeg bare.

Jeg høre tit fra piger, at de har svært ved, at finde en fyr der vil starte et forhold. En af de helt store grunde er, at de møder den forkerte type. Typen der har meget selvtillid og er typen der ofte indleder samtaler med fremmede piger.

Problemer med denne type fyr er, at han møder ekstrem mange piger. Du skal nu være "en blandt mange" og der er altid en pige flottere og mere interessant end dig.

En ting som de fleste piger ikke ved er, at kun få procent af fyre har nok selvtillid til, at indlede samtaler og møde piger. Resten har angst for, at blive skudt ned og blive afvist og møder derfor sjællen nye piger. Det er også dem som ikke tør spørge om dit nummer.

Som sagt aner jeg ikke noget om dig, men hvis ikke du gør det i forvejen, så prøv, at vær indlederen. Næste gang du ser en fyr du er interesseret i, så indled selv samtalen, spørg om hans nummer osv. Så har du meget støre chancer for, at være "øverst på listen" over piger fyren vil indlede forhold med, fordi du ikke længere er "en blandt mange", men "en blandt få" eller måske den eneste pige han snakker med.

prøvmig, 21 år 10-09-2017. Kl. 02:36
Er du enig?
 • 8
 • 1

Jeg synes bare ikke, der er én bestemt type - jeg kan godt lide mænd med tusser og lidt store i det - men et virkelig kønt ansigt tiltrækker mig også, så der har været en del forskellige typer ..

AW93, 24 år 11-09-2017. Kl. 21:06

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror det varierer meget fra person til person, og jeg tror at man tiltrækkes af en type, som minder om en selv, både i udstråling, personlighed og humor.

HamDenAnden, 23 år 09-09-2017. Kl. 22:01
Er du enig?
 • 3
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Gå efter en anden type fyr.

Mand, 26 år 09-09-2017. Kl. 12:56
Er du enig?
 • 2
 • 3

Der har været flere forskellige typer :)

AW93, 24 år 11-09-2017. Kl. 21:02

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive