HJÆLP For 4-5 år siden havde jeg og den her pige noget, og vi havde i årene op til haft noget on&off. Vi har dog aldrig haft sex. Jeg valgte så at fucke det op da jeg ikke troede hun ville mig, og afsluttede det brat. Jeg fik så at vide af en fællesveninde at hun godt ville mig…Hun har i de seneste 5 år været i et forhold med en anden, men er lige blevet single. Den her pige har været i mine tanker siden jeg startede med snakke med hende for 8 år siden. Vi har ikke haft kontakt i de 5 år hun har været forhold (udover at vi liker hinandens billeder på Instagram). Jeg vil så høre jer om hvordan i ville tage kontakt, eller om det ville virke for mærkeligt at skrive overhovedet. Føler bare at jeg på en eller anden måde har brug for noget 'closure' på det mærkelige brud den gang og evt. en chance (naivt, jeg ved det godt)

Mand, 22
11-09-2017. Kl. 19:25
Vis:

Hvorfor skulle det være mærkeligt at skrive? :) selvfølgelig risikerer du et afslag, men du har også chance for at jeres forhold kan udvikle sig.

Dog ville jeg afhængig af hvor længe siden hun blev single, lige give hende lov til at puste ud efter sådan et langt forhold.

Enit , 23 år 11-09-2017. Kl. 19:42
Er du enig?
 • 12
 • 3
Se 1 tidligere kommentarer

og hvad så om det virker som om du har siddet og ventet? :) der er jo ikke rigtig andre måder at få en chance til end rent faktisk at tage kontakt. Vil godt tænke at du kan spørge efter 3-4 mdr.

Enit , 23 år 12-09-2017. Kl. 06:37

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Go for it! tag en chance, altså hvad har du at miste? Hvis du ikke har snakket med hende i 5 år, så tænker jeg da bare det er at smide en besked og spørge, hvordan det går?

Kvinde, 21 år 11-09-2017. Kl. 19:35
Er du enig?
 • 5
 • 1
Se 2 tidligere kommentarer

Skriv til hende! Og det virker ikke creep.

vitaminwater, 20 år 12-09-2017. Kl. 18:24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

tænker at der ofte er gamle flammer og flirts der skriver, så snart man er blevet single igen. Sådan er min erfaring i hvert fald, så du skal ikke være bange for at virke creepy. Det er sjovt at skrive med gamle flirts, og lige få lov at tænke på noget andet, end sin exs, men jeg har ikke haft lagt særlig meget mere i det, når de har haft skrevet lige når jeg er blevet single, og har heller ikke været villig til at gå på date med dem (hvilket egentlig giver mig lidt dårlig samvittighed nu, tænk hvis nu de har tænkt lige så meget over det som dig!? )

Nå men tror sagtens at jeg ville gøre det, hvis en gammel flirt skrev, og han virkelig virkede interessant og vi klingede godt sammen stadig. Og samtidig skulle han nok også være den der turde tage meget initiativ, i og med jeg ikke selv ville være klar til at gå all in på en ny fyr og gøre specielt meget for at date ham. Så synes da bare du skal tage chancen, prøv at skriv, fornem situationen og se hvad der sker, og vær villig til at gøre en insats. Du mister jo ikke noget.

Flotpåenfredag, 28 år 12-09-2017. Kl. 21:56
Er du enig?
 • 2
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive