Hjææælp - Jeg ser lidt denne utrolig søde og glade pige. Og jeg ret vild med hende, der er midt 20'erne. Men hun har ikke så meget selvværd, og hun synes ikke hun kan være interessant som kæreste i det hele taget. ( hun har haft kærester før, i gym. tiden) Hun siger / spørger mig direkte : Jeg kan ikke forstå du kan lide mig ! Hvordan takler jeg det ? Hvad svare jeg på det ? Jeg HAR sagt hvad der gør at jeg kan lide hende, meget tydeligt endda ! Har i nogen gode råd ??

Boberen, 30
08-04-2017. Kl. 04:48
Vis:

Jeg har selv dårligt selvværd, og jeg ved, at især tidligere har været lidt af en kamp for min kæreste. Det gør ondt på ham, når jeg bare ikke kan se, at jeg faktisk er noget værd.

Det der har hjulpet mig er, at han generelt kommer med mange komplimenter, både på udseende og personlighed. Især de spontane komplimenter, og når han siger jeg er smuk, når jeg ligger syg og virkelig synes jeg ligner lort. Det Aller bedste er, når han kigger sådan helt forelsket på mig, og siger at han føler sig så heldig. Oftest kan jeg ikke så nemt tage det ind, og jeg har endnu sværere ved at vise, at det er dejligt at høre, men tro mig. Uanset hvad, så vil hun tro mere og mere på det jo fleregange hun hører det.

Hende der, 30 år 08-04-2017. Kl. 16:36
Er du enig?
 • 33
 • 8

Tak for svar ! Hvor længe gik der før det havde en effekt på dig, at få de komplimenter ?

Boberen, 30 år 08-04-2017. Kl. 17:38

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Tid....

Kvinde, 21 år 08-04-2017. Kl. 07:46
Er du enig?
 • 18
 • 18

Men hvad svare jeg på sådan en sætning ?

Og hvor meget tid ? Tid til at tro på mig ?

Boberen, 30 år 08-04-2017. Kl. 14:16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har du prøvet at få hende til at sætte ord på, hvad der gør at hun nu ikke føler/forstår hvorfor nogen vil være sammen med hende i forhold til i gymnasietiden? Jeg tænker måske at det er det du skal grave lidt ned i. Selvfølgelig er det dejligt at få masser af komplimenter, men hvis man ikke selv kan se/forstå hvordan nogen kan have det sådan med en, går de altså ind af det ene øre og ud af det andet - det er i hvert fald sådan det er for mig. Viser hun at hun gerne vil dig?

StupidMee, 33 år 10-04-2017. Kl. 21:56
Er du enig?
 • 28
 • 30

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nej, i virkeligheden kunne du rejse til månen og tilbage igen, og hun ville stadig ikke forstå det eller tro på det. Den eneste der kan gøre noget for hendes selvværd, er hende selv. Du kan måske hjælpe hende med at indse, hvad der gør at hendes selvværd bliver styrket, opfordre og anerkend det princip med at arbejde med sig selv, og det at gøre nogle gode ting for sig selv. Men det bliver aldrig dit job eller ansvar at få hende til at elske sig selv, selvom du sikkert virkelig gerne ville.

Kvinde, 28 år 08-04-2017. Kl. 10:12
Er du enig?
 • 19
 • 24
Se 2 tidligere kommentarer

TAK for din uddybelse :)

Boberen, 30 år 08-04-2017. Kl. 17:42

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det bedste du kan gøre, er at give hende søde komplimenter når hun ikke selv spørg om det. For nogen mænd skal man nærmest trække komplimenter ud af, fordi det ikke kommer naturligt for dem. Og det er altså rart at i siger, at vores kjole er smuk, eller det var en vild god date vi var på, fordi jeg er sjov at være sammen med. - også giv det tid! Jeg har også dårligt selvværd. Og stoler ikke altid i starten på en mand mener de komplimenter han giver. For der er mange players derude. Så giv hende tryghed, og få hende til at stole på dig.

Og til den sætning, synes jeg du skal vende den om mod hende, ligesom en anden bruger har skrevet. Spørg hvorfor du ikke skulle kunne lide hende? Og vent og se hvad hun siger. Og hvis hun så bliver selvkritisk, så sig at sådan føler du ikke. Og at du nyder hendes selskab, og sig til hende at du er ret vild med hende! Du skal nok være lidt af en leder i det forhold i er ved at bygge op. Også sig tingene som de er, istedet for pigen bliver usikker og nervøs omkring hvordan du har det med hende :).

Håber du kan bruge mit svar til noget! :)

nyligsingle, 24 år 08-04-2017. Kl. 16:38
Er du enig?
 • 20
 • 30

rigtig dejligt svar TAK ! Jeg har længe givet hende komplimenter, og de har været fra hjertet af, da jeg f.eks. har stået og betragtet hende og set hun har meget smukke hænder eller hendes hår dufter fantastisk, og hun altid smiler etc. Jeg har til gengæld ikke turde at sige at jeg var vild med hende, da jeg ar bange for hun vil trække sig fra mig...

Boberen, 30 år 08-04-2017. Kl. 17:35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive