Hey you guys. Jeg er virkelig i tvivl om, hvad jeg skal gøre. Sidste weekend kyssede jeg med min bedste ven til en fest, og han ville helt klart gerne have sex, men det sagde jeg nej til - fordi han har en kæreste. Jeg ved, det er forkert, men jeg har desværre erkendt, at jeg er forelsket i ham. Og nu ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre, fordi det hele er noget rod. Vi har kendt hinanden i mere end otte år, og han er som sagt min bedste ven. Jeg vil ikke miste ham ved at sige til ham, at jeg har følelser for ham, hvis det alligevel ikke fører til noget. Vi snakkede sammen nogle dage efter festen, hvor han sagde, at han bare ville glemme det hele og ikke fortælle sin kæreste det. På den anden side sagde han, til festen, at det virkelig var "reelt", det vi gjorde. Han rører hele tiden ved mig, vil hele tiden kramme, spørger mig ud om andre fyre, bærer rundt på mig.. Alle hans venner, som jeg ikke før havde mødt, troede, vi var kærester. Jeg ved ikke, om jeg skal tro på det ene eller det andet. Han har været sammen med sin kæreste i omkring fem år - kan man godt have lyst til at blive i et forhold for tryghedens skyld? Måske han ikke tør gå fra kæresten, fordi han ikke ved, hvordan jeg føler? - jeg har jo ikke sagt noget overhovedet. Måske jeg bare har brug for at se sandheden i øjnene; det må I meget gerne hjælpe med.

Kvinde, 24
16-10-2015. Kl. 22:35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Du lever kun en gang. Tag chancen og fortæl ham, hvad du føler - han er tydeligvis interesseret.

Er det ikke bedre at fortryde at du gjorde det, end fortryde at du ikke gjorde det? :-)

Daniel, 25 år 16-10-2015. Kl. 22:44
Er du enig?
 • 14
 • 4
Se 4 tidligere kommentarer

Jeg syntes du skal klø på og fortælle ham hvordan du har det. ja der er risiko for at jeres venskab flyder ud, men så gør det det alligevel før eller siden.

At han har en kæreste er ikke dit problem, det er ikke dit ansvar at værne om hans forhold, det er hans ansvar at værne om sit forhold!!!

Hvis ikke ham jeg er sammen med er min bedste ven, så skal jeg ikke være sammen med ham.

klø på og find ud af om dine følelser er gengældt.

Rikke, 37 år 17-10-2015. Kl. 12:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Spring ud i det. I har åbnet døren og den kan ikke lukkes igen.

Derudover så lyder det at han går og "rør" ved dig, løfter dig, som om at han henter samvær og selvtillid hos dig. Det er et godt tegn hvis det skal udvikle sig fremadrettet.

Mand, 18-10-2015. Kl. 18:07
Er du enig?
 • 3
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Skrev du ikke også herinde efter episoden og spurgte til om du skulle sige noget til ham eller hans kæreste, situationen virker meget bekendt med den.

Anyways, som jeg ser det så er skaden sket. Du er begyndt at se ham anderledes, og som en mulighed. Så spørgsmålet er, kan du leve fortsat med uvisheden, og med følelser for ham uden at kunne bruge dem til noget - som du siger, så er han din bedste ven og jeg må derfor antage at I ses jævnligt, og det er jo så der du må holde dine følelser i ro og ikke lade dem påvirke din dømmekraft.

Så som Daniel siger, vil du tage chancen og se om der er en mulighed for at det kan blive jer? eller kan du leve med at kigge på at det er ham og hans kæreste fremover.

Uanset hvad er det mere end sandsynligt at en af jer ryger ud af hans liv, for den slags fungerer sjældent i længden. Du har også bedst af distance til at komme over følelserne igen.

Så valget er dit, hvad vil du spille på? Rød eller sort?

Kim, 29 år 16-10-2015. Kl. 23:12
Er du enig?
 • 3
 • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive