Hello! Jeg er, som mange andre piger i starten af 20'erne, lidt i tvivl om hvornår og hvordan man liiiige skriver til en sød fyr efter første date. Jeg fik hans nummer da vi mødte hinanden og det var derfor, naturligt nok, mig der inviterede ham ud første gang. Vi har så "været sammen" (altså drukket kaffe og gået tur) hele formiddagen i dag og jeg er lige kommet hjem. Jeg synes selv daten gik rigtig fint! Samtalen forløb stille og roligt og der var ikke sådan akavede pauser. Han fulgte mig hen til bussen da jeg skulle hjem og vi krammede bare. Mit spørgsmål er så; Kan jeg godt skrive til ham allerede i morgen for eksempel? Jeg vil rigtig gerne se ham igen, men jeg vil heller ikke virke overivrig... Derfor er jeg ret meget i tvivl om det er for meget, hvis jeg også er den første til at skrive igen. På den anden side vil jeg jo heller ikke spille hard to get, bare for at gøre det.... Jeg har i hvert fald brug for hjælp og meninger! Vi er begge to i starten af tyverne, i gang med studier og generelt synes jeg det virker som om vi passer ret godt sammen. På forhånd tak for hjælpen!

Kvinde, 19
03-01-2018. Kl. 15:50

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hvis du vil skrive, så vær neutral og åben.. Altså skriv og sig tak for dagen før og så spørg til hvad han synes og så om han er interesseret i at ses igen. Hvis han virker oprigtigt interesseret kan du jo gengælde følelsen, men ellers handler det om at tage det roligt hvis du ikke vil virke overivrig

Kimowich, 32 år 03-01-2018. Kl. 20:59
Er du enig?
  • 8
  • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive