Hej.Har brug for jeres vurdering...beklager hvis det bliver langt. Jeg har datet en fyr i en lille måneds tid nu og vi mødtes på tinder. Jeg er blevet meget glad for ham, og han er sød og kærlig over for mig. Kysser og nusser mig hele tiden - uden at det nødvendigvis lægger op til sex (vi har dog sex sammen skal det siges). Han siger jeg er sød og dejlig, holder mig i hånden når vi er ude at handle ind sammen fx. Han bruger en del tid sammen med mig - vi ses 2-3 gange om ugen og vi overnatter hos hinanden, og skriver sammen hver dag derudover. Alt i alt har jeg indtryk af, at han godt kan lide mig. Men det der irriterer mig lidt er, at jeg ikke synes han tager initiativ nok til at lave noget ude sammen ( det gjorde vi kun på de første par dates)Vi er altid hos ham eller mig, og derfor begynder jeg at blive nervøs for om han alligevel kun ser mig for at få sex. Jeg har foreslået et par ting, men jeg har indtrykket af at han bedre kan lide at være hjemme, hvor han som han siger, synes vi bedre kan snakke sammen og lære hinanden at kende. Ved ikke helt, hvordan jeg skal tolke det...hvad tænker i?

Kvinde
22-09-2015. Kl. 19:58

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Du skal nemlig tolke det lige præcis som han siger. Det du har gang i, det er en overfortolkning. Han mener lige akkurat det han siger, der ligger ikke noget skjult bag ordene. Hvorfor skal det pludselig være et problem at han helst bare vil være derhjemme, og være jer to, uden der skal ske en hel masse?

The D, 24 år 22-09-2015. Kl. 20:34
Er du enig?
 • 10
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Lyder som om han bare er mere inde typen end ud og sidde på et eller andet sted. Mit gæt er at hvis han ikke har noget han skal ud efter så gider han ikke rigtig. det kan også være at han får hans "ude-behov" opfyldt af hans job og bare gerne vil være hjemme og slappe af efter det.

Kim, 29 år 22-09-2015. Kl. 20:54
Er du enig?
 • 3
 • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg syntes bestemt det er i orden, at lære hinanden, at kende der hjemme.... Når man vil gramse.

I skal uuuud og nyde livet i regn sne og sol og mere regn i skal hvis det er muligt rejse en tur på ferie som tit viser mange sider af en person pga. De mange forskællige situationer i bliver udsat for. Det giver et ekseptionelt billed, af om det er en DU overhovedet vil være sammen med. Så mit svar er nok, at han enten er doven eller faktisk kun vil have sex.

T-bag, 31 år 22-09-2015. Kl. 20:48
Er du enig?
 • 2
 • 7

det der er det værste svar i verden... har du tænkt på at han måske er lidt introvert, lidt genert, eller bare helst vil være et sted hvor han kan være privat med hende? jeg er PRÆCIST som ham, men jeg har aldrig haft et forhold kun for sex, og jeg er på ingen måder doven.

frederik, 19 år 23-09-2015. Kl. 01:22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive