Hej skønne mænd! Jeg arbejder udenlands og har igennem mit arbejde mødt en sød fyr. Vi har endt hjemme sammen efter nogle byture og har haft rigtig god sex, men jeg har også besøgt ham en aften hvor vi bare snakkede og så en film. Efter vi sov sammen i sidste weekend skrev jeg til ham at jeg havde hygget mig i hans selsskab og om han havde lyst til en sleepover en dag i ugen. Han har læst beskeden men har ikke hørt mere fra ham. Jeg er af person ikke typen som bliver forelsket, men jeg kan godt lide at være i hans selsskab og nyder vores snakke . Det eneste jeg gerne vil er at finde ud af hvor vi står. Hvis vi skal forsætte med at have sex vil jeg bare gerne have svar på om vi "må" med andre eller om vi holder os til hinanden. Tænker i at når han ikke svarer det så er et svar på at vi ikke skal tilbringe mere tid sammen? :-)

Kvinde, 22
19-11-2017. Kl. 10:53

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Mit umiddelbare bud er "Ja du må godt se andre". Det lyder mest som om at du er hans "goto hvis alt andet fejler", eller desperate løsning for sex fordi han bliver lysten efter at have været i byen.

Kimowich, 31 år 20-11-2017. Kl. 00:30
Er du enig?
 • 6
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Undskyld hvis jeg lyder hård, det er bestemt ikke meningen, men altså han har haft en uge til at svare dig, alligevel sidder du og spekulerer over hvorvidt du må se andre? Det viser at du giver alt for meget af dig selv. Tror bestemt godt du kan regne med han ikke vil være seriøs med dig, så hvis du gerne vil beholde ham som en friend with benefits, så skriv tilbage hvis han svarer dig, men sid ikke og vent på det. Og hvis du har de mindste følelser for ham må du love mig du passer godt på dig selv, og ikke falder i hvis han pludselig skriver, han er jo tydeligvist ret ligeglad med dig, og ved ikke engang at du sidder og tænker på om du kan tillade dig at se andre :)

Mand, 22 år 19-11-2017. Kl. 20:19
Er du enig?
 • 3
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Lidt underligt hvad du spørge om fordi det er vildt modsigende du skriver du ikke er typen der forelsker dig men du kan godt lide at være sammen med ham i min verden betyder det du føler noget får ham og det er ikke bare sex og siden du har spurgt her siger det mig at du føler en del for fyren her så det er du lige nød til at få styr på og når du har fået styr på det og hvad du føler for ham så stiller du ham et ultimatum fordi havde jeg været dig og fyren ikke havde svaret efter han har læst beskeden tja det måske meget godt jeg ikke er en pige så fordi så havde mænd ikke haft en chance da jeg syntes det er kujon agtigt af ham ikke at svare dig i min bog er sådan en mand ikke en mand men bare en knægt men få styr på dine følelser og hvis du finder ud af at du føler andet for ham end bare fed sex så find dig ikke i noget andet end klar besked held og lykke tøs

mrjoshua200273, 44 år 30-11-2017. Kl. 15:09
Er du enig?
 • 1
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive