Hej piger Jeg har været single de sidste mange år,og er i gang med at se om jeg kunne være heldig at finde mig "the one and only". Jeg har ikke svært ved at få en date eller noget i den dur. Men der er noget som hele tiden ligger og trykker i baghovedet. Den ene ting er, jeg har aldrig som sådan haft en kæreste (hende jeg havde I folkeskolen syntes jeg ikke tæller) og er bange for om dette kunne være en deal breaker for nogle? Den anden ting er sex. Jeg er ikke den type som har været i byen hver weekend for at score eller få et one night stand. Så det er ved at være lidt længe siden sidst. Tænker bare på, hvordan ser i på det, at fyren måske ikke er så erfaren eller måske ender med at komme for hurtigt? Er dette en deal breaker for jer?

P..., 25
30-12-2017. Kl. 13:03
Vis:

At fyren komme hurtigt er ikke en dealbreaker for mig. 1- Du har allerede scoret. 2- fyre kan sagtens fortsætte sex selvom penis ikke lægere er stiv. Så tænk ikke så meget over det. Tænk mere på ikke at virke for desperat efter din eneste ene. Så sammenligner du alt for nemt den du dater med din mentale liste over din perfekte kone - og så vil alle jo skuffe. Ingen vil nogen sinde leve op til alt man gerne vil have i en kæreste, men al det de bringe med som man ikke lige havde forestillet sig, det giver noget at gro sammen om, noget som er spændende ved vedkomne og småting (andres idiosynkrasier) at elske.

Amanda-Maria, 30 år 30-12-2017. Kl. 23:34
Er du enig?
  • 6
  • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ingen af tingene er på nogen måde en dealbreaker!

Det med kærester synes jeg faktisk virker ret sødt. Du skriver at det ikke er et problem for dig at komme på date, så der er nok ikke noget som sådan i vejen med dig. Desuden ville jeg i hvert fald aldrig finde ud af tidligere forhold inden jeg i forvejen har besluttet mig for om jeg skal give ham en chance. Med mindre han fortæller det selv, og det kan du jo bare lave om på. ;)

I forhold til det med sex, ville det heller ikke gøre mig noget. Hvis du kommer for tidligt den første gang, kan man jo bare smile af det og prøve igen. Er det et tilbagevende problem, så er det jo noget du må arbejde på med den kommende kæreste. Sex er et fælles ansvar og det burde ikke være en dealbreaker ikke at have haft sex i noget tid. Tværtimod. Håber det hjalp. :))

Kvinde, 19 år 03-01-2018. Kl. 15:54
Er du enig?
  • 4
  • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive