Hej piger, Jeg har et spørgsmål, angående at når man skriver med en pige og jeg starter samtalen mest og hun skriver nogle gange først, skal man lige noget i det vi deler mange ting.???

Mand, 21
08-01-2018. Kl. 19:03
Vis:

I hvor lang tid har i skrevet sammen? Lige pt lader jeg vist en mand "sidde i samme position" som dig. Jeg kan dog ikke sige, om din pige tænker det samme som jeg. Ham jeg skriver med, skriver først konstant - svarer utrolig hurtigt m.m hvor jeg derimod ikke skriver først til ham (bla. fordi jeg aldrig når det) - jeg svarer ret langsomt fordi jeg har travlt, og så har jeg en god blanding af, at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg ser i ham. Jeg ser dog noget i ham, ellers ville jeg ikke svare.. Men om det er kærestepotentiale.. må tiden vise. Hvis jeg var hug på en fyr, ville jeg nok være lidt bedre på tasterne, men lige nu nyder jeg bare bekræftigelsen fra ham - og bliver jeg gladere for ham, tjaa så sker der fremgang. Så jeg tror ikke du skal lægge noget i det i din situation.. Bliv ved med at tage kontakt hvis du kan lide hende. :) Hvis hun svarer dig, er det som regel gode tegn. Bare nyd det..

Kvinde, 83 år 09-01-2018. Kl. 21:53
Er du enig?
  • 4
  • 1

Vi har skrevet sammen i en måned, jeg tror vi har noget kørende. Vil bare ikke skramme hende væk hvis i lige så det som et tegn på dipration at det altid var drenge der skrev først., hun svar mig og siger hvis hun ikke lige har lyst til at skrive på det tidspunkt.

Mand, 21 år 10-01-2018. Kl. 10:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive