hej piger, jeg får nogle mixet signaler fra en jeg skriver med. jeg er let i tvivl om hun virklig er intreseret i mig vi skiver hver dag storset om alt mellemm himmel og jord, hun sender de smilyer der rødmer og hun har fortalt mig om hendes fortid, kan man læse noget ud fra det.

Mand, 21
04-01-2018. Kl. 19:03
Vis:

Den er svær. Jeg har været på date med en fyr en enkelt gang - vi skriver lidt hver dag, han skriver mest og først, han svarer hurtigt. Jeg derimod, jeg svarer langsomt og skriver aldrig først. Mine grunde er, at jeg har meget travl, og at jeg ikke er helt interesseret i ham endnu. Jeg er i en form for tænkeboks.. Men jeg svarer ham pænt.

Så måske er hun lidt interesseret, men ikke helt besat endnu.. Bliv ved med at skrive til hende, men overdyng hende ikke.

Kvinde, 83 år 09-01-2018. Kl. 22:10
Er du enig?
  • 1
  • 0

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det lyder som om hun i hvert fald gerne vil dig. Om det så er kæresteri, venskab med fryns eller 'bare' (som jo også er fedt) venskab kan være svært at afgøre.Nogle virker nemt flirtende og meget åbne, andre ikke, og folk læser smileys forskelligt, ligesom tekst også nemt kan læses forskelligt da man ikke på samme måde for kropssprog og tone med. Men spørg hende. Spørg hende ud på en rigtig date. Om hvad du skal lægge i det du læser som flirt - om det er hygge flirt eller 'måske-mere-seriøst'-flirt. Jep, det er pisse svært at få spurgt, man føler sig nemt sårbar og små dum og alt muligt andet, men jeg ville i hvert fald aldrig grine eller gøre grin med en hvis jeg blev spurgt sådan, men ville sætte stor pris på hans ærlighed og åbenhed

Amanda-Maria, 30 år 04-01-2018. Kl. 21:55
Er du enig?
  • 5
  • 4

Jeg siger mange tak tak for hjælpen, en anden ting jeg grubler lidt over, når man skriver sammen og det er drengen der mest bringer emner op at skrive om til lige som at starte samtalen op med, er det meget normalt??

A unknown, 21 år 05-01-2018. Kl. 19:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive