Hej mænd og kvinder. Jeg har et spørgsmål ang affære!! Tror i på at en affære kan gå hen og blive et sundt og stærkt forhold? Mit eget svar var for blot 7-8 mdr siden, et klart nej. Men... jeg er blevet dybt forelsket i en fyr som pludseligt kom ind i mit liv. Vi var enige om at vi havde god kemi og at vi kun skulle være venner. Pludseligt havde vi en flirt kørende og vi var begge kede af det fordi vi er i forhold begge to. Vi skriver meget sammen og har mødes 1 gang alene. Her kyssede vi og rørte ved hinanden. Vi gik ikke længere da vi begge synes det er meget forkert. Og vi befinder os nu i den situation hvor vi må træffe valget om vi skal finde sammen eller stoppe med at ses og skrive sammen. Vi har begge ikke været utro før. Vi har begge børn. Jeg har aldrig følt sådan for en mand før. Hvad pokker gør vi? ( vi har kendt hinanden i 1,5 år. Vi kender ikke hinandens partner)

Solenergul-f831b8f543, 34
20-04-2017. Kl. 07:45
Vis:

Umiddelbart ville mit svar være nej, som du siger, men hermed ikke sagt at jeg ikke tror på at det kan lade sig gøre. Og det lyder som om at det i har er ægte. Og den slags har man da hørt før, hvor de endte som lykkelige par. Men har også hørt om et par, hvor manden forlod sin kone igennem mange år, og børn og firma osv. For at være sammen med sin nye elsker. Det endte dog desværre sørgeligt, da han blev både deprimeret, alkoholiker og ked af alt hvad han havde forladt, hvilket jo også var meget. Han kunne ikke leve med sine valg, og her var kærligheden til den nye elsker ikke nok. Men tænker alt efter situationen, og jeres partnere og hvor langt tid i har været i forhold, er det værd at give op det hele? Selvom det umiddelbart ikke lyder som om at i har noget valg efterhånden. Hvis du synes at den nye mand er en god og perfekt mand til dig, ville jeg nok give det et skud. Men ville ikke gøre det for en mand jeg var lidt i tvivl om passede til mig, så ville jeg simpelthen bare lukke kontakten og komme igennem den situation med min partner.

Flotpåenfredag, 28 år 20-04-2017. Kl. 13:53
Er du enig?
 • 14
 • 9
Se 8 tidligere kommentarer

Du får det bedre,når du står på egne ben <3

Kvinde, 117 år 23-04-2017. Kl. 00:55

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Mit svar er nej. Jeg bliver virkelig frustreret indeni når jeg læser folk der er utro og skriver at de aldrig har følt sådan her før (JO DU HAR) grunden til at du føler det sådan er fordi du er forelsket derfor. Du havde det præcis på samme måde i starten med den mand du har valgt at får børn med du kan bare ikke huske (sådan er det bare når man har været sammen i flere år) Det er jo bevidst at hvergang man bliver forelsket har man den tanke sådan fungere hjernen bare) Jeg er virkelig skuffet over at folk nu om dage er så egoistiske og vælger den nemme vej ved at give op på det hele men ikke får ægteskabet til at fungere igen. MAN kan sagtens blive forelsket i sin mand igen men det kræver også at man arbejder sammen - du har børn jeg forstå ikke hvordan du overhovedet har kunne få dig til det. Hvad vil du fortælle din moren når de bliver stor? (Mor blev skilt og smidt det hele væk fordi hun blev forelsket i en anden mand?)

Du må undskyld hvis jeg såre dig med de ting jeg skriver men jeg synes virkelig du skal tænke det hele igennem. Hvis du ikke havde børn spå jo gør hvad du vil men du kommer altså også til at såre din børn og skade dem.

MLD, 20 år 20-04-2017. Kl. 20:49
Er du enig?
 • 5
 • 6
Se 3 tidligere kommentarer

Ok,min sympati er på din side nu...en utro skid....ja,ud af den nar...

Kvinde, 117 år 23-04-2017. Kl. 00:54

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Kender et par der havde en affære i tre år, og efterfølgende var sammen i over ti år. Til sidst var det sjovt nok utroskab der drev dem fra hinanden. Jeg tror alle kan være fristet af en anden end sin partner, men nogle er nok mere tilbøjelige til det end andre. Det er nok vigtigt for jer at gøre op med jer selv om det er spændingen eller hinanden i er vilde med. Vil begejstringen også være der når I er en sammenbragt familie med leverpostejsmadder og sex kun om onsdagen?

olivia90, 26 år 27-04-2017. Kl. 18:52
Er du enig?
 • 3
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive