Hej ladies. Roman inc. Sagen er den at jeg er inde i en trist/dårlig periode..det skal lige siges at jeg ingen problemer har eller noget i den dur. Men jeg savner virkelig en at have noget med. Da jeg var mindre havde jeg ingen probs med piger - overhovedet. Var ham som var sammen med de "populæreste" piger i klassen, ham som havde noget med mange, ham som andre drenge kom hen til og spurgte "hey, hvordan kan det være at du er så god med piger?" Det kørte bare for mig. Men i alle situationer har jeg på en eller anden måde ødelagt det - har gjort og- eller sagt noget som har ødelagt mine forhold til pigerne. Det skal siges at jeg aldrig har haft en kæreste..men har haft nogle venskaber som var mere end bare det. Virkelig tætte venskaber. Jeg har det med at udtrykke følelser og tilknytte mig til folk alt for hurtigt..som i virkelig hurtigt. Så snart nogle viser interesse for mig - BAM og jeg er solgt. Så jeg tror også lidt at jeg ødelægger det for mig selv but i can't help it. Jeg savner sgu at have noget med nogen. En som jeg kan skrive med hele tiden om alt, ses med og alt det der. Folk siger jo "du skal bare vente, hun kommer på et tidspunkt" But what to do? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre anderledes - man kan jo ikke på den måde skrue ned for hvad man føler?? Eller hvad? I need help.

Baekhyun, 20
27-02-2017. Kl. 18:16
Vis:

Hun kommer ;) Ej, men du kan ikke prøve at gøre nogle uvante ting? :) Og så se om der sker noget nyt.

Night sky, 21 år 27-02-2017. Kl. 18:35
Er du enig?
  • 16
  • 12

Du bør spørge mænd som er god til damer til råds.

Havregrød, 4 år 27-02-2017. Kl. 19:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker også at du måske skal ud og møde nogle nye mennesker, fx igennem en forening, hobby eller sport :) Hvis det er en kæreste du søger kan du måske også prøve internetdating.

Enit , 23 år 27-02-2017. Kl. 19:12
Er du enig?
  • 15
  • 18
Se 3 tidligere kommentarer

Der er ingen alder for hvornår man kan begynde at date, ej heller internetdate. Jeg lærte en af mine eks kærester at kende gennem nettet da jeg var 18 år. Altså hvor vi skrev sammen, og så mødtes og derefter begyndte at date i "virkeligheden".

Hh, 24 år 02-03-2017. Kl. 00:32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive