Hej, kvinder og mænd! Jeg har det problem at jeg har et større sex drive end min kæreste. Han kan kun en gang om dagen, og efter 3 år tror jeg han har mistet lysten til mig, en anelse. Jeg har prøvet med diverse rollespil/kostumer/striptease men det ender altid med at være vildt akavet. Så mænd hvad fungere bedste for jer, når i er brændt lidt ud i sexen i et langvarigt forhold? Og kvinder, hvad gør i? Og hvad er jeres erfaringer med mænd der ikke har så stor lyst som i selv?

Kvinde, 20
15-01-2017. Kl. 09:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Flere piger har brug for din hjælp...

Vis:

Hvad der virkede for mig var at tilbringe noget mere tid fra hinanden. Efter så lang tid sammen ender man let med at hænge ud i samme kredse, med de samme mennesker, og ellers bare hjemme. Så man var vågen i 17 timer ca, og af dem tilbragte vi 10 af timerne sammen.

Så vi fandt noget andet at gå op i hver for sig, nogen at snakke med hver for sig, og sås nærmest kun om aftenen, og det betød også man faktisk savnede den anden. Begyndte også at skrive frækt sammen igen - det var virkelig underligt i starten, men vi havde gjort det så meget i starten af forholdet, så det kom da også lidt tilbage og det fik åbnet blusset en del, og jeg må erkende at det virkede til at jeg så hende som en sexet flot kvinde igen når jeg så hende. Så at skulle sige farvel om morgenen var lidt hårdt, men glæden når man kom hjem om aftenen var så meget større. Og det var lysten også.

Kimowich, 31 år 15-01-2017. Kl. 14:31
Er du enig?
  • 8
  • 15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive