Hej alle Vi er et par som har snakket om en trekant. Med en anden fyr og vil høre hvad i gjorde og hvad jeres regler var?

smokey, 28
18-11-2017. Kl. 10:38
Vis:

Snak sammen, meget, inden, så i ved hvad der skal ske og ikke ske. Laveste fællesnævner bestemmer, dvs hvis en syntes det kunne være frækt at gøre X ved tredjeparten mens den anden i forholdet ikke syntes det er fedt, så skal man ikke gøre X. Snak gerne fantasier med hinanden om hvad i entelig kunne tænke jer hver især at gøre i sådan en trekant.

Min x som introducerede mig til trekanter syntes fx det ville være frækt at se mig med en anden, mens jeg ikke ville bryde mig om at jeg 'kun' kiggede på. Sådan noget er vigtigt at få snakket ud om. Vil hun gerne tages i bagfra mens hun sutter en anden, men han ikke bryder sig om at hun får en andens sæd i munden, så skal tredjeparten jo have kondom på selvom han 'kun' får blowjob (Og husk: kondom med nye folk er super vigtigt!). Snak om fantasierne og find jeres spilleregler sammen. Dont rush it, snak - tænk - snak - tænk indtil i begge er klar både som jer selv og som par, og så kan i finde en trejdepart sammen bagefter

Amanda-Maria, 29 år 19-11-2017. Kl. 02:17
Er du enig?
  • 10
  • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive