Hej alle søde mænd og kvinder. Vil forsøge at gøre det så kort som muligt da jeg ved mange af jer, ikke er fan af at læse en stil. Jeg har snakket med denne her fyr i 8 måned nu. Han er 27, Jeg er 22. Han har kun haft et seriøst forhold i sit liv, jeg har haft et par stykker. f.eks et på næsten 4 år. Vi mødte hinanden i byen i DK, da han var i DK med arbejdet. Jeg bor selv i udlandet til hverdag, var hjemme på weekend. Og det vilde tilfælde er så at vi begge bor i samme by. Vi har siden set hinanden fast, og ja på mange punkter opført os som kærester. Vi har fantastisk sex, griner sammen, shopper, sidder og kigger på hinanden ved frisøren, ser film og gå i byen sammen. Men på grund af hans arbejde rejser han rigtig meget. han er ca. ude at rejse halvdelen af året. Vi har haft kæreste snakken et par gange, om hvad vi laver, hvorfor og hvor vi begge gerne vil have at det her ender. Vi er forelsket i hinanden, han er så bange for at gør det forkert med mig, da han ikke vil mistet mig i hans liv. 1000 kroners spørgsmålet kommer nu: Hvordan fanden får jeg ham til at indse at han ikke vil miste mig fordi vi bliver kærester?Han mister mig mere ved at lade mig stå i uvished, og hvis hans arbejde og rejserne var et problem for mig, havde jeg ikke blevet ved ham i 8 mrd. - Skal jeg holde afstand til ham? så han måske kommer til at ''føle'' at han er ved at miste mig? Håber der sidder nogen derude med et skide godt råd/løsning

Kvinde
03-12-2015. Kl. 14:01

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg har skrevet et oldschool kærestebrev, der sluttede med vil du være kærester, ja nej eller måske. Det var mest for sjov men det virkede ;)

Mand, 31 år 03-12-2015. Kl. 16:33
Er du enig?
 • 19
 • 10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Bum bum.. Ja den er svær, det lyder som at hans tidligere forhold gik i vasken pga hans arbejde og rejsen og han frygter at skulle igennem det samme med dig. Hun sagde jo sikkert også at det var sjovt i starten men så gik det ligesom af.

Hvad din bedste mulighed er, er svært at sige. Men du kommer ikke udenom at skulle give ham et ultimatum om han vil dig eller ikke vil.

Men overvej hvad det er du reelt mangler i forhold til, da det jo lyder som om at I har det godt og skønt sammen - men du blot savner at putte en label på. Er det ikke vigtigere I har det godt sammen end du kan kalde ham "din kæreste"

Kim, 29 år 03-12-2015. Kl. 15:17
Er du enig?
 • 22
 • 16

Hej kim, du har fat i den lange ende, Du har helt sikkert ret i, at jeg måske bare mangler den der såkaldte label ''Han er min'' - det er nok trykheden der spiller ind der.

Det er fuldstædig rigtigt at hans tidligere forhold gik i vasken fordi hun ikke kunne respekter hans arbejde og rejserne.

Men dette er ikke noget problem for mig, da jeg også selv arbejder en del. da arbejde var grunden til at jeg flyttet fra DK.

Men synes helt ærligt at 8 mrd er lang og rende rundt og være en flirt. Ja, jeg har da mødt hans venner.

Men 8 mrd, må da være bevis nok på at jeg sagtens kan leve med hans arbejde. forsøge ikke hvorfor det stadig er dette, det bunder i?

Kvinde, 22 år 03-12-2015. Kl. 16:35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har du sagt det til ham? Sådan helt skåret ud i pap?

Mand, 03-12-2015. Kl. 15:21
Er du enig?
 • 23
 • 20
Se 2 tidligere kommentarer

siddet og kigget på hinanden hos frisøren wtf

Kvinde, 03-12-2015. Kl. 18:56

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fortæl ham det. Skær det ud i pap. Hvis der er noget vi mænd(i fald de fleste af os), har svært ved, så er det at læse mellem linjerne. Jeg tror nu ikke at du skal trække dig fra ham. Men spørg ham dog, om han ikke vil være din kæreste. Så er der jo ikke noget pres på ham, og det lyder lidt som om han er bange for at spørge dig? For at samle op: Skær det ud i pap, og spørg ham direkte om han vil være din kæreste!

Thor, 22 år 04-12-2015. Kl. 12:27
Er du enig?
 • 10
 • 23

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive