Har I nogle gode conversationstarters, som I bruger for at få en samtale kørende? Jeg tænker hovedsageligt på første gang man møder en person, og man ikke kender hinanden.

HamDenAnden, 23
30-08-2017. Kl. 20:04
Vis:

Jeg har ikke nogle specifikke sætninger eller emner, det bliver så stift. Men min metode, når jeg møder nye mennesker, er som regel, at tage en situationen/historie fra dagen eller dagen før og fortælle om den, og få responsen fra anden part, og så stille spørgsmål relateret til emnet.

Feks. For at tage noget helt alm. Kedeligt hverdagsagtigt, så kunne jeg måske finde på at sige, ej mand! Kom også 5 min. For sent på arb. Idag, det sker ellers aldrig, men kunne ikke finde mine nøgler. Og så siger anden part:"nå det var da ikke så godt" og så siger jeg nej, men sådan er det jo nogle gange. Og så kan jeg stille uddybende spørgsmål som "har du langt på Arb?" "Cykler du til Arb?" Eller bare "kender du det?" Og lige pludselig kører en samtale, både om morgenrutiner, arbejdspladsen og transportmiddel. Det virker self. Bedre med en lidt mere ophidsende historie, men bare for at tage et eksempel :)

Flotpåenfredag, 28 år 01-09-2017. Kl. 14:52
Er du enig?
  • 12
  • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det der fanger mig allermest er, hvis der bliver sagt noget nyt og anderledes. Ikke noget med "skal du have en øl", "dine bryster ser trætte ud", "kommer du tit her" osv. Hvis en dreng kom med et spørgsmål, som jeg rent faktisk skulle tage stilling til, og ikke bare fyre en kæk replik af til, så ville det fange mig meget mere. Sidste fredag kom to fyre over til mig. Den ene forklarer hans vens problem med en pige. Jeg skal så give mit råd, og hans ven går over mod pigen, følger rådet eller noget. Så står mig og fyr1 så tilbage med måske et godt grin, et samtale emne og så kørte den ligesom.

Bliver jeg stillet et spørgsmål, som hvor jeg bor, eller hvad jeg laver til daglig, som det første spørgsmål, så kan jeg svare, samtidig med jeg tænker på udveje tilbage til mine veninder. Hvis jeg rent faktisk skal tænke over det, så kan jeg jo ikke andet end at blive eller være utrolig strid. Og det er somregl den første jeg tager!

Stortsmil, 21 år 10-09-2017. Kl. 21:35
Er du enig?
  • 2
  • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive