Har brug for jeres hjælp :) Jeg har igennem min venne-gruppe mødt en super sød fyr. Vi har været i byen sammen et par gange og snakker godt sammen. Her i weekenden var der så lidt mere flirt i det. Holde hånd, kramme - dog ikke kyssen. Mit problem er at han virker ekstremt genert. Det går okay når vi er sammen hele gruppen, men når vi er alene kan han nærmest ikke engang kigge på mig. Det gør mig enormt usikker da det virker som om han trækker sig en smule, og jeg bliver lidt i tvivl om hvad han vil. Hvad kan jeg gøre for at finde ud af om han er interesseret (se igennem genertheden) Og kan jeg på nogen måder hjælpe ham med at være mere "tryk" i mit selskab ? Jeg er selv ret genert og er ikke vant til fyre der er endnu mere generte

Ditte, 28
15-06-2015. Kl. 09:46

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Når jeg læser dette og du siger du bliver usikker på hvad han vil. Så kan jeg tale af erfaring, jeg er genert omkring piger jeg syntes er smukke, søde og jeg er tiltrukket af. For mig kan det hjælpe hvis hun snakker åbent om sig selv og nærmest stiller et spørgsmål uden at spørge mig. Jeg kan prøve at give et eksempel: hvis i går alene efter i tur i byen eller hvad i nu laver i den vennegruppe. Når i så er alene, så snak om noget der skete, hvis nu i var ude at bowle, så sige noget i retning af "Jeg har aldrig været ret god til bowling men jeg syntes da det gik ret godt", det kan han svare på eller snakke om hans erfaring med bowling, efter et par stykker af disse "bemærkninger" så begynder jeg at føler mig mere tryg hus pigen / kvinden.

Jeg håber du kan bruge det. For mig lyder det som om han virkelig godt kan li' dig.

Kristian, 22 år 15-06-2015. Kl. 11:40
Er du enig?
  • 10
  • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Da jeg også selv gør det hvis jeg pludselig er alene med en pige jeg er vild med, kan jeg af erfaring sige at han er helt vild med dig. Det bedste du kan gøre er at indlede samtaler men i er i jeres vennegruppe, men sørg for at samtalen kun er med ham. Som du siger føler han sig mere tryk blandt vennerne, så at tage skridtet videre til en intim samtale, omringet af venner, vil gøre det muligt at fortsætte samtalen, når resten af vennegruppen smutter. Få ham til at le, så slapper han også mere af. Håber det hjælper.

Mikkel, 19 år 15-06-2015. Kl. 18:11
Er du enig?
  • 2
  • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive