Halløj kvindfolk :) Kunne godt tænke mig og høre, hvor meget i vælger jeres undertøj ud fra hvilket tøj i har på og evt om i vælger jeres undertøj ud fra, hvad i tror os mænd kan lide eller om i udelukkende vælger det i selv bedst kan lide? Synes det er lidt interessant eftersom os mænd nærmest alle går i boxershorts. Der er ikke så mange valgmuligheder ;)

MrSunshine, 30
11-09-2017. Kl. 20:10
Vis:

Jeg vælger selvfølgelig undertøj ud fra det tøj jeg har på, så det ikke kan ses igennem tøjet, man kan se skrigpink stroppe under en blå top eller man kan se kanten af underbukser under jeans. Der efter vælger jeg efter hvad jeg selv synes er flot og lidt efter hvad kæresten kan lide. Synes det er vigtigst at jeg selv føler mig godt tilpas, især hvis jeg var single, for mænd har jo alligevel forskellig smag, så det ville være at klæde mig i blinde.

Enit , 23 år 12-09-2017. Kl. 06:32
Er du enig?
  • 10
  • 6
Se 2 tidligere kommentarer

Absolut ikke :) Det er jo med at finde den gyldne mellemvej ;)

MrSunshine, 30 år 13-09-2017. Kl. 22:24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vælger som regel mit undertøj ud fra hvilket tøj jeg har på, hvis jeg tager tøj på hvor man kan se stropper, vælger jeg form og farver ud fra det, hvis jeg tager stramme bukser/nedel/kjole på, så ja, g-string. Hotpants eller alm. Trus til nederdeler og kjoler der sidder lidt løsere. Tager også gerne bh og trus på der nogenlunde matcher, en eller anden OCD ting. Og så self. Har jeg favorit bh'er og trusser som jeg foretrækker, frem for andet, så det vælger jeg også ud fra. Og sommetider kan tøjet godt bære lidt ekstra fylde i bh'en og andre gange er det bare en bh uden ekstra fyld. Jeg køber og bære det undertøj jeg synes er flot, og går meget op i kvaliteten. Er mest til blonder og lign. Men har sådan set alt muligt forskelligt. Mange forskellige farver, med blonde, uden blonde, sporty, glimmer, kedeligt og kinky. Lidt til et hvert humør. Har som sagt meget forskelligt og går egentlig ret meget op i det.

Flotpåenfredag, 28 år 12-09-2017. Kl. 22:13
Er du enig?
  • 6
  • 5
Se 4 tidligere kommentarer

Jeg er som fyr da ret vild med kvinder i G streng (det er da super sexet), men jeg er endnu større fan af og gøre hvad man har lyst til og ikke lader sig "diktere" af udefrakommendes meninger ;)

MrSunshine, 30 år 13-09-2017. Kl. 21:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive