Er det mærkeligt at gå alene i byen for at finde sig en lækker trunte ? Jeg hører tit noget om at det er mere unaturligt at gå alene i byen, og at det bør man gøre sammen med vennerne. Har de ret eller ?? Og når jeg møder en pige i byen, så spørger hun nogle gange hvem jeg er sammen med i byen. Jeg plejer at svare "jeg er alene i byen". Så synes de nogle gange at det virker underligt.

Mand, 23
19-12-2016. Kl. 18:16
Vis:

Jeg tror det er fordi man straks tænker "han går alene i byen, så har han jo ingen venner, og så er han sikkert underlig" - og det er ikke nødvendigvis en tankegang jeg er enig i, men jeg tror det er derfor nogle reagerer som de gør, når du siger det.

Selv tror jeg ikke jeg ville gide gå alene i byen, men det er også fordi jeg mest gør det for at have det sjovt og kunne slå mig mere løs med venner og veninder end vi gør til dagligt. Når alt det så er sagt, så skal du jo bare gøre hvad du selv føler for, og hvis du hygger dig i byen, så bliv da endelig bare ved

S (is back), 19-12-2016. Kl. 18:37
Er du enig?
 • 21
 • 16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ja, det er bare lidt underligt at komme alene i byen. tror hvis jeg snakkede med en fyr der sagde han var alene, ville jeg også synes det var underligt.. Ville nok også være lidt bange for om han så "hængte" på mig resten af aftenen. Mere fordi jeg elsker at snakke med folk, men snakker med mange forskellige på en bytur og det er sjælendt jeg bruger en hel aften på kun at snakke med én person.

Kvinde, 26 år 22-12-2016. Kl. 14:10
Er du enig?
 • 10
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har også prøvet det. Jeg synes, det er lidt ubehageligt og folk synes, det er super mærkeligt, så jeg er holdt op med det. Det virker også lidt som om, man så er på scoretogt. Når det så er sagt, så synes jeg ikke, du skal kalde piger for trunter. Det er virkelig nedsættende. Jeg droppede engang en fyr, fordi han blev ved med at kalde kvinder for trunter.

Kvinde, 30 år 19-12-2016. Kl. 18:24
Er du enig?
 • 23
 • 20

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Sandheden er at vi mennesker i bund og grund er flokdyr. Mange føler sig underligt tilpas hvis de ikke er omgivet af venner/bekendte og så bliver de usikker i forhold til hvorfor du dog tør være alene..... er du så ikke lidt mærkelig! Det er noget pjat, jeg rejser en del med mit arbejde og så vender man sig til fx at spise alene på restaurant, tage en drink i baren uden det føles mærkeligt. Jeg synes bare du skal fortsætte med det og være ligeglad med hvad andre tænker. Det kan også være en fordel at være alene da man ofte er langt mere åben overfor andre mennesker. Er i øvrigt enig med kvinde29, trunte er noget nær det værste man kan kalde en pige/kvinde :D

Lulu29, 31 år 19-12-2016. Kl. 22:45
Er du enig?
 • 12
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive