En ting jeg ofte har undret mig over, som er sket for mig en del gange efterhånden, er ofte hvorfor I pludseligt kan miste interessen i pigen? Jeg har ofte oplevet, at når jeg har mødt en fyr, så går det rigtig godt i starten - men at han efterfølgende virker fuldstændig uinteresseret og ikke kontakter mig mere. En sød fyr, som jeg mødte, på tinder ja, kom jeg fint i snak med og han virkede meget interesseret. Det virker til, at vi går op i de samme interesser. Vi udvekslede også Snapchat bla. og andre sociale medier. Og det virkede som om, at han luftede tanken om, at han gerne ville mødes med mig en dag. Men her den sidste tid, har jeg ikke hørt særlig meget fra ham og jeg tænker at han hurtigt har mistet interessen. Jeg ved ikke, om han forventer at jeg viser interesse, fordi det var ham, som tog initiativ til at ansøge mig på de sociale medier osv. Eller også har han også bare travlt med andre ting. Dette har jeg oplevet en del gange efterhånden. Hvad kan være årsagen til, at I pludselig kan miste interessen I os? Jeg ved også godt, at vi også selv skal tage initiativ og spørge ind til jer. Men jeg er også bange for at virke desperat, hvis jeg måske vil mere end fyren.

Kvinde, 22
21-10-2017. Kl. 09:06

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Ofte er det fyren, der skal tage initiativer, det gør jeg ofte. Men hvis ikke kvinden også tager initiativ, så kan fyren godt føle, at hans date bare trasker med og egentlig er ligeglad. Jeg kender dig jo ikke, men måske er det en god idé at tage flere initiativer, det kan få ham til at få interessen tilbage.

Mand, 39 år 21-10-2017. Kl. 09:18
Er du enig?
  • 9
  • 5

Nej,tror det er jeres nye datingtrends,der gør det,men måske skal du slet ikke være ked af nogen fyre lader kun,som om de er intresseret hvor det kun handler om,at få dyret dyppet,så vær ikke,så ked af dem der går for,som man siger: "hva der kommer let går let"

Naika, 27 år 21-10-2017. Kl. 18:06

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvis du ikke takker ja til at mødes, så tænker han at du ikke er interesseret og går videre, for der er ingen grund til at spilde tid på dig, hvis du ikke vil mødes. Hvis du ikke kan den dag ham foreslår, så skal du komme med et nyt forslag. Smed mens jernet er varmt og kom videre istedet for at træde vande, for så forsvinder interessen hurtigt.

Og så bare hold samtalen på sjove og spændende emner om jer selv, så kan du faktisk spørge om alt muligt.

Kimowich, 31 år 21-10-2017. Kl. 18:35
Er du enig?
  • 5
  • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive