Dette er et spørgsmål til jer piger som er single:Tænker i nogle gange over hvorfor i er single og hvorfor det ikke er lykkes jer at finde en kæreste? Føler i at det fordi i ikke har mødt den rigtige fyr eller måske fordi i stiller for høje krav til en potentiel kæreste?Jeg oplever ofte at jer piger forventer at få slået benene væk under jer ellers så stopper i med at date personnen. Kunne tænke mig at høre hvad i tænker og om jeg tager fejl.

Mand, 33
20-10-2017. Kl. 12:14
Vis:

Næh, det føler jeg ikke overhovedet. Det er jo ikke sådan at alle single-kvinder går rundt med målet om at finde en kæreste og undrer sig over hvorfor det ikke lykkedes. Jeg er single fordi jeg ikke gider have en kæreste :) men ikke fordi jeg tror mænd ikke kan møde mine "krav", jeg vil bare helst være single lige nu

Jeg behøver ikke få slået benene væk under mig på en date, men hvis jeg ser den samme fyr 3-4 gange og der stadig ikke er nogen særlig kemi eller jeg ikke føler en spirende forelskelse, så holder jeg op med at date dem

S (is back), 20-10-2017. Kl. 13:36
Er du enig?
 • 10
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker ikke som sådan, hvorfor jeg er single. Ved godt hvorfor jeg er single, det er fordi jeg slog op med min tidligere kæreste, og derfor valgte singlelivet, frem for at forsætte med ham. Da jeg slog op med ham, stilte jeg mig selv dette spørgsmål: "vil jeg hellere være single resten af mit liv, end at forsætte med ham?" og svaret var: "Ja!"

Så nu er jeg single! Men ønsker da et parforhold (trods alt), og søger da også. Jeg har mødt nogle dejlige mænd det år jeg nu har været single. Nogle jeg fik følelser for, uden det var gengældt og omvendt. Men set i bagspejlet, har (næsten) ingen af dem været rigtige for mig. Det tager tid at finde det rigtige match og man kysser en masse frøer på vejen. Jeg har dog en jeg har lyst til at kæmpe lidt for, da jeg ved vi kunne være et godt match, han er bare ikke lige så overbevist som mig, så jeg giver det lige lidt tid. Men føler på ingen måde at jeg stiller for høje krav. Jeg kigger oprigtigt på personlighed og kemi, så kan ikke se hvordan mine krav skulle være for høje. Det er det mindste man kan kræve, for begge parters skyld. Ingen har lyst til at være i et forhold, hvor følelser fra begge parter ikke er lige, så hvorfor gå på kompromis på det punkt.

Og i mænd har det på samme måde, hvis ikke mere. I går langt mere efter jeres følelser, end andet, så vil mene at kvinder i den grad er langt mere villige til at indgå forhold, end mænd er.

Flotpåenfredag, 28 år 20-10-2017. Kl. 20:18
Er du enig?
 • 8
 • 3
Se 5 tidligere kommentarer

Det betyder at vi ikke behøver at falde for en kvinde for at være sammen med hende. Mænd kan sagtens være med en kvinde i lang tid uden at føle noget særligt for hende, bare han ved hans behov er dækket. Mænd er virkelig gode til at vokse til at tro de elsker en kvinde, uden at gøre det. Så går det galt når de opdager hvad det vil sige at elske - også fordi vi er mere styret af begær.

Og ja, mænd kan miste interesse hvis sex er decideret kedelig trods hun rigtig lækker og ellers god. Hvis han bliver igennem dårlig sex, så er han virkelig opsat på at være med hende... Men næsten alle fyre har en de har efterladt sig fordi sex simpelthen var for ringe.

Kimowich, 31 år 23-10-2017. Kl. 08:57

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker faktisk ikke særlig meget over det. Lige nu er jeg single, og har det helt fint med det. Har datet nogle stykker, men kun en af dem slog benene væk under mig, men han havde desværre ikke de samme følelser for mig. - jeg forventer ikke en fyr slår benene væk under mig ved den første date, men jeg går ikke ind i et forhold, hvis jeg ikke føler mig forelsket. De to seriøse forhold jeg har haft, har begge fyre slået benene væk under mig. Så kan ikke se hvorfor der er noget forkert i at man ønsker dette? Altså jeg vil da ikke være kærester med en fyr, hvor jeg bare gå ind i et forhold, bare fordi jeg vil have en kæreste. Så desperat bliver jeg godt nok aldrig ;).

nyligsingle, 23 år 20-10-2017. Kl. 15:13
Er du enig?
 • 4
 • 2

Og jeg har datet en fyr i 2 måneder, hvor jeg håbede at følelserne ville komme. Og jeg var meget åben overfor ham, og sagde at jeg ikke havde de følelser for ham, men jeg kunne godt lide at bruge tid med ham. Så ville gerne fortsætte med at se ham. Men så en dag kom han med blomster og spurgte om jeg ikke ville være hans kæreste, og der sagde jeg nej, og vi stoppede med at date. For han var meget længere fremme i det forhold end jeg var, selvom jeg havde forklaret ham hvordan jeg havde det flere gange.

nyligsingle, 23 år 20-10-2017. Kl. 15:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er single fordi jeg slog op med min sidste kæreste, da jeg ikke var forelsket. Jeg troede jeg var det først, men fandt ud af at det var jeg ikke. Min bolleven er smask forelsket i mig, og selvom vi har det rigtigt fint sammen, så bliver jeg bare ikke forelsket (og ja, vi har snakket om det flere gange) . Så ja, jeg tænker da nogle gange over hvorfor, ikke hvorfor jeg er single, men hvorfor jeg ikke bliver rigtig forelsket. Det er 5 år siden mig og en daværende kæreste slog op - og der var jeg virkelig forelsket... Men jeg stresser ikke over det, bebrejder ikke mig selv, bare undre mig lidt engang imellem. Og det tror jeg faktisk er ganske sundt, at se indad med undren engang imellem, og lære lidt om os selv.

Har jeg lyst til en kæreste? Ja, at have tosomheden er skøn - intimiteten, forståelsen, accepten af hinanden og trykheden, alt sammen med EN - men man skal elske hinanden for at det er godt. I mellemtiden prøver jeg ikke at stresse over det, men prøver at finde nærværet bland venner, veninder og sådan noget. Jeg har jo ikke lyst til at blive en skør ensom dame i en 1værelses med alt for mange katte ;)

Amanda-Maria, 29 år 22-10-2017. Kl. 04:45
Er du enig?
 • 2
 • 2
Se 1 tidligere kommentarer

Jo, men vi har snakket om det, og at vi ses som venner er vigtigere for ham end slet ikke at ses.

Amanda-Maria, 29 år 22-10-2017. Kl. 15:58

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive