Det her er et spørgsmål til mændene da de nok har mere styr på det. Ellers må kvinderne også svare hvis de ved det. Men jeg undrer mig, hvad kan gøre så jeg producere mere sæd? Jeg har de sidste 3-4 dage haft 3 gange dagligt sædafgang men her i går fik jeg smerter ved min 2 anden gang. Jeg ved at ens vedholdnedenhed bliver mindre med alderen. Men jeg synes ikke det er så meget igen end hvad jeg plejer at kunne holde til. Har i nogen ide hvad det kunne skyldes? Og kender i det selv?

Mand, 30
29-12-2017. Kl. 15:29
Vis:

Det er ren stimulus response. (Pavlos hunde, hvis du kender den teori). Hvad du træner hjernen til, sender den til kroppen som "det rigtige" og kroppen responderer på det ved at gøre det der bliver bedt om. Dvs, hvis du fx æder chips konstant og mere og mere hver dag, så træner din hjerne en form for "psykologisk sult" fordi "du har jo gjort det før, derfor må det være rigtigt, og hvis jeg har gjort det før og det har føltes godt, så skal jeg have mere af det nu". Hjernen er lige glad med hvad der er rigtigt og forkert, så længe den binder en eller anden form for behagelig oplevelse til det, og så vil den have mere. Ergo, kig på din historik, hvad kunne have gjort at du producerer mere nu end før? (Mere onani, større forbrug af porno, mere sex osv.) Alle disse ting har gjort at hjernen har tænkt, "det var godt, jeg vil have mere af det", og så øges produktionen indtil du langsomt skruer ned for det der har forudsaget alle disse ting. Find dem, skru ned for dem, og så falder din sædafgang. Men hvis du ønsker at kunne holde til gang 2 uden smerter og lige glad med hvad din krop fortæller dig, at det er for meget for dig, så må du jo træne kroppen til at "holde til alt" selvom jeg ikke synes at det er en god ide. Der er en grund til at kroppen selv mener, at du har ikke brug for alt det sædafgang. Men hvis du virkelig vil have det, sundhed, sundhed sundhed. Motion, spis varieret osv osv så kan du skyde den af 7-8 gange på en dag uden at blive træt, men hvad er formålet, lysten stiger jo bare ;-) (Meget uvidenskabeligt, yep, men ellers bliver det for langt)

1987-male, 30 år 31-12-2017. Kl. 02:56
Er du enig?
  • 3
  • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive