Denne her bliver lang, sorry! håber i vil tage jer tid til at hjælpe.. :( Jeg mødte denne her fyr fra tinder juli sidste år, som efter 1 måneds tid fortalte mig han ikke søgte et forhold i lang tid, fordi han havde haft 4 forhold førhen der havde fucket ham op.. Jeg accepterede det og tænkte vi bare kunne hygge os sammen. Jeg blev dog gladere og gladere for ham (han skrev HVER dag, konstant i 3-4 måneder, kaldte mig skat, og vi virkede virkelig som kærester) vi tog os endelig sammen og mødte hinanden i november, hvor vi ikke havde sex, men var sammen i en hel weekend (vi bor tre timer væk fra hinanden) hvor vi bare snakkede og puttede og hyggede os. Vi fortsatte vores skriveri (hver fucking dag) og mødte IGEn hinanden i december, hvor vi var sammen i 4 dage, vi havde sex, puttede, hyggede og gik rundt i byen ( han spurgte om han måtte holde mig i hånden, hvilket jeg synes var fucking sødt) og jeg mødte hans forældre.. vores skriveri og weekender sammen fortsatte indtil marts hvor han pludselig stoppede med at skrive.. vi sendte lidt fællessnap i ny og næ, jeg skrev hvordan det gik med ham (han har både depression og angst) Jeg prøvede at få aftaler i hus med ham men han havde hele tiden dårlige undskyldninger i ærmet, eller aflyste.. det virkede meget one sided indtil juli måned hvor vi spontant aftalte at mødes igen.. her var vi sammen fra søndag til fredag og han fortalte mig at han havde haft følelser for mig.. jeg har stadig følelser for ham, men kunne ikke få mig selv til at sige det da han jo brugte ordet “haft”.. nu er det over en måned siden vi så hinanden og han skrev for 2-3 uger siden hvornår vi kunne ses igen hvor jeg skrev vi skulle vente til jeg var kommet hjem fra ferie… men da jeg var kommet hjem havde han “fucket up i datoerne” så han kunne ikke allligevel, jeg skrev han bare kunne komme weekenden efter hvorpå han skrev at han ikke havde penge og var meget stresset, så vi skulle “vente længere”.. Det er nu en uge siden og vi har ikke skrevet mere sammen.. jeg er SÅ forvirret.. han fucker med mit hjerte, for jeg laver ikke andet end at tænke på ham, og føler han er begyndt at være ligeglad med mig.. men hvorfor opfører han sig så sådan? tror i han er bange for mig og hans følelser eller? ved også at hans depression spiller en rolle men idk.. ved ikke om jeg bare skal blokere ham på de diverse sociale medier, eller hvordan jeg skal tackle den her situation

Kvinde, 19
12-08-2017. Kl. 20:42

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Når man er depressiv, er det meget normalt at man søger væk fra folk, selvom man holder af dem og generelt har svært ved at holde kontakt og ses med folk, selvom man gerne vil ses med dem.

Uanset hvad er jeres forhold usundt, og jeg tror at det vil såre dig at fortsætte på den måde som I har gjort indtil videre. Derfor havde jeg nok gjort som du foreslår og droppet kontakten til ham. I sidste ende ville du blive lykkeligere af at finde en med mere overskud til at prioritere dig.

HamDenAnden, 23 år 12-08-2017. Kl. 21:03
Er du enig?
  • 19
  • 7
Se 2 tidligere kommentarer

Har du overvejet at få ham til at se en psykolog?

Atypisk, 30 år 10-09-2017. Kl. 22:35

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det lader til, at du ikke rigtig kan regne med ham, så det bedste må være, at du dropper kontakten med ham. Jeg forstår også udmærket, at du ikke accepterer den måde, han leger med dine følelser på.

Mand, 40 år 12-08-2017. Kl. 21:00
Er du enig?
  • 14
  • 15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive