Aldrig har der været så mange singler, og aldrig har der været så mange, som har svært ved at finde en partner til seriøst forhold. Hvorfor tror du?

M, 32
22-01-2016. Kl. 18:26
Vis:

Umiddelbart vil jeg tro det er fordi der er så meget pres fra samfundet til at alt skal være perfekt og man som menneske skal være succesfuld. For at man skal kunne opfylde disse krav kræver det meget energi. Det kan derfor være svært at dyrke hinanden i et forhold og nok derfor der er så mange forhold der ikke holder. Derudover giver travlheden også en hindring i at de fleste mennesker ikke vil spilde sin tid så at sige. Man er derfor hurtigt til at afskrive en eventuel partner af frygt for at spilde tiden på den forkerte så man ikke opnår villa, vuf og volvo.

Rommi, 21 år 22-01-2016. Kl. 20:30
Er du enig?
 • 13
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror, at det er pga. at vi befinder os i den digitale tidsperiode. Vi er blevet mere afhængelig af at sidde hjemme bag computeren eller på telefonen, og de fleste af os vil hellere date online end offline hvilket ikke lige er en god idé fordi størstedelen af mænd bruger onlinedating til sex og størstedelen af kvinderne bruger det til at blive valideret af fremmede mænd og for at få opmærksomhed (jeg er desværre en af de typer).

Kvinde, 20 år 22-01-2016. Kl. 21:33
Er du enig?
 • 12
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror meget af det handler om at det er nemt at være single, de fleste har råd til det, man undgår at skulle gå på kompromis (i alle sammenhænge) og så tror ofte folk har store forventninger til kærligheden og forelskelsen.

Kvinde, 22-01-2016. Kl. 18:41
Er du enig?
 • 14
 • 7
Se 5 tidligere kommentarer

Måske man leder efter en person, som ikke er tidstypisk? De findes, men nok ikke de klassiske steder. Fx har jeg en fornemmelse af, at folk med kirkelig baggrund generelt tager parforhold mere seriøst.

M, 32 år 23-01-2016. Kl. 18:27

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror der er mange årsager og faktorer der spiller ind. Personligt har jeg svært ved at finde en kæreste! Har haft en del flirts, men det er aldrig blevet til mere.. Oplever desværre at fyrene ender ud med at være ekstremt egocentrerede og slet ikke har været interesseret i at gøre ting for mig der kunne gøre mig glad eller som er smuttet med halen mellem benene, hvis tingene er blevet en smule komplicerede. Kvinder er sikkert ikke bedre! Men er selv altid stødt ind i den type fyr, hvilket i hvert fald er derfor jeg er single

Trine, 23 år 23-01-2016. Kl. 21:25
Er du enig?
 • 9
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

For mit vedkomne. Jeg vil ikke såres og jeg vil ikke risikere at åbne op og være for personlig omkring mig selv, overfor en for så at blive droppet. Jeg har prøvet en gang og jeg vil ikke igen. Syns sorgen når personen skrider er større end den glæde man fik sammen. Det er ikke det værd. Og det er nok langt hen af vejen min tankegang som står i vejen for mig. Jeg skal finde en virkelig speciel person som gør mig tryg hvis jeg skal prøve igen. Og så en helt anden ting er jeg er virkelig genert og tilbage holden indtil man kommer ind på mig.. Det er grundende til jeg er single i hvert fald.

Kvinde, 22-01-2016. Kl. 18:31
Er du enig?
 • 9
 • 4
Se 3 tidligere kommentarer

Kvinde 19.47, det har du ret i.

Mand, 22-01-2016. Kl. 22:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Der er vel en grund til, at et program som For lækker til love holdte omkring fem sæsoner. Og tror ikke kun det skyldtes, at det var nogle "underholdende" personer. Svaret er krav, krav og krav. Til os selv, hinanden og samfundet :)

Elisabeth, 20 år 22-01-2016. Kl. 19:15
Er du enig?
 • 5
 • 8

Jeg savner virkelig For lækker til love..

Gloabe, 22-01-2016. Kl. 23:10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fordi folk er kræsne og forventer for meget af hinanden uden egentlig at give det en chance. Samt også fordi mange kvinder er blevet mere karriere orienteret hvor der ikke er så meget tid og plads til parforhold. Men også fordi at mange går fra hinanden hvis de ikke længere er forelsket eller lign. og derfor dropper at være sammen i stedet for at prøve og arbejde på det sammen.

Julie, 23 år 22-01-2016. Kl. 20:44
Er du enig?
 • 3
 • 11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på [email protected]

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive